Θ. Καράογλου: «Χάρη στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα εκπέμπει σοβαρότητα και σταθερότητα»

Θεσσαλονίκη, 15 Φεβρουαρίου 2024

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Χάρη στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα εκπέμπει σοβαρότητα και σταθερότητα»

Μηνύματα συσπείρωσης, συστράτευσης και συμμετοχής στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ώστε η Νέα Δημοκρατία να αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια της κάλπης και η Ελλάδα να συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο της συνέπειας, της συνέχειας, της σταθερότητας και των μεταρρυθμίσεων, εξέπεμψε ο Θόδωρος Καράογλου, στην κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου για φίλους και στελέχη από τον Δήμο Βόλβης.
Στην ομιλία του, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα οικονομικά επιτεύγματα της διακυβέρνησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στα μεταρρυθμιστικά άλματα που έχει κάνει η χώρα τα τελευταία 4,5 χρόνια. «Χάρη στη Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα εκπέμπει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αξιοπιστία. Από δακτυλοδεικτούμενη έγινε παράδειγμα προς μίμηση» τόνισε, κάνοντας ειδική αναφορά στους ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους πολίτες.
Ακολούθως ο κ. Καράογλου σχολίασε ζητήματα της επικαιρότητας. Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις είπε ότι τα δομικά ζητήματα της ελληνικής γεωργίας δεν λύνονται με μπλόκα στις οδικές αρτηρίες και πως ο διάλογος πάντα γεφυρώνει τις αποστάσεις. «Όμως, για να είναι αποδοτικός, πρέπει να γίνεται με ανοιχτούς δρόμους, διότι σπόροι για να φυτρώσουν... λεφτόδεντρα που θα καλύψουν τα θέλω όλων των κοινωνικών ομάδων δεν υπάρχουν».
Για τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια σημείωσε ότι αποτελούν παράνομες πράξεις και οι πρυτανικές αρχές πρέπει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, όπως προβλέπει ο νόμος. «Το άσυλο της ανομίας καταργήθηκε το 2019. Καμία μειοψηφία δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει την άποψή της, να ακυρώνει μια εξεταστική περίοδο και να παίζει με το μέλλον των φοιτητών» είπε.
Τέλος, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του κάνοντας αναφορά στις ευρωεκλογές, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να ασκήσουν μαζικά το εκλογικό τους δικαίωμα. «Καμία εκλογική διαδικασία δεν πρέπει να την παίρνουμε αψήφιστα. Κάθε κάλπη στέλνει μηνύματα, γι' αυτό δεν πρέπει να υπάρχει χαλαρότητα στην ψήφο. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι μια ισχυρή Ελλάδα, με περισσότερες δουλειές και καλύτερους μισθούς» πρόσθεσε.