ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Κύριο

 

karaoglou

Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική

Ηλεκτρονική Έκδοση_

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 34

 Φίλες και φίλοι,
χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Γνωριζόμαστε πολύ καλά, έχοντας αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εκτίμησης, αγάπης, σεβασμού, εμπιστοσύνης,  μα πάνω από όλα ανθρώπινη.

Πολιτική για εμένα σημαίνει διεκδίκηση, προσφορά, συμπόρευση, να προτάσσεις ιδέες και πρωτοβουλίες που αντιμετωπίζουν αδιέξοδα, να λύνεις τα προβλήματα του πολίτη.

Αυτές ήταν, είναι και παραμένουν οι ηθικές αξίες του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, του αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, τις οποίες μας προικοδότησε να υπηρετούμε.

Με κάθε μετριοπάθεια και σεβασμό προς όλους εσάς, πιστεύω ότι για περίπου 11 χρόνια τιμώ με συνέπεια και υπευθυνότητα την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τους ανθρώπους και τον τόπο μας.

Μαζί δίνουμε και κερδίζουμε μάχες για τη Β΄ Θεσσαλονίκης και την πατρίδα.

Tα μεγάλα και σπουδαία δημοσιονομικά επιτεύγματα που πετύχαμε από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα, δεν πρέπει να αφήσουμε να πάνε χαμένα.

Είναι οι κόποι, οι προσπάθειες και οι κατακτήσεις ενός λαού, που κλήθηκε βίαια να διορθώσει σε μικρό χρονικό διάστημα  λάθη και νοοτροπίες δεκαετιών.

Αυτά τα 2,5 χρόνια μαζί πετύχαμε πολλά.
Κρατήσαμε τη χώρα εντός ευρώ, μειώσαμε τα ελλείμματα, πετύχαμε πρωτογενή πλεονάσματα,  επαναφέραμε την οικονομία μας στο δρόμο της ανάπτυξης, προχωρήσαμε σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, προσελκύσαμε επενδύσεις, θεμελιώσαμε σχέσεις αλήθειας.

Για αυτό και στις 25 Ιανουαρίου ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στα υπολείμματα της οπισθοδρόμησης που εκφράζει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και να κατακτήσουμε το αύριο του τόπου μας.

Έχοντας φτάσει η ώρα των εκλογών θέτω και πάλι τον εαυτό μου στη δική σας κρίση, ζητώντας να συνεχίσουμε μαζί  με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Μαζί μπορούμε να χτίσουμε την Ελλάδα που θέλουμε, ακούραστα και δημιουργικά, με προσήλωση στον στόχο μας και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.  

Σας ευχαριστώ, μαζί συνεχίζουμε!

Θεόδωρος Καράογλου
Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.

 

Εκλογές 2015

minima 

«Προεκλογική περίοδος με ρεαλισμό, υπευθυνότητα, πολιτικό μέτρο και εθνική σύνεση»

«Η Ν.Δ. έχει μόνο Plan A, την Ελλάδα»

«Οχι στην εκ νέου κατάργηση του ΥΜΑΘ από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Oι Έλληνες θέλουμε λύσεις made in Europe και όχι made in Venezuela» 

banner3teliko

 Προεκλογικό φυλλάδιο

fyladioarxi

 Άρθρα

«Ώρα ευθύνης και σύνεσης»

«Κριτής όλων μας ο λαός»

«Ευθύνη και καθήκον» 

Συνεντεύξεις

«Ο χρόνος των μνημονίων τελειώνει»

Στην TV 100 (19.12.14)

Στη ΝΕΡΙΤ (03.12.14)


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

0b9af8663810178a91c6ebea9711fcd6 L

Προστασία δικαιώματος στην εργασία των Ατόμων με ειδικές Ανάγκες


Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329