ΨΗΦΙΖΩ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ - ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΨΗΦΙΖΩ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ - ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ

2012

ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΨΗΦΙΖΩ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

(Β' Περ. Θεσσαλονίκης)

Φίλες και φίλοι,

 

Ήμουν 26 χρονών όταν για πρώτη φορά με επιλέξατε για ένα δημόσιο αξίωμα. Από εκείνη την ημέρα έως σήμερα, δεν έχει περάσει ούτε μια στιγμή που να σταματήσω να αγωνίζομαι για έναν μόνο σκοπό. Να βελτιώσω τη ζωή των συμπολιτών μου.

Ξέρετε πολύ καλά πως δεν συνηθίζω τα μεγάλα λόγια, ούτε τα πολλά. Ξέρω πως με τη συμπαράστασή σας πετύχαμε πολλά. Αλλά και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ακόμη δύσκολο δρόμο μπροστά μας.

Σήμερα που οι Θαυματοποιοί πολιτικοί αποδείχτηκαν γελωτοποιοί, το να μιλάς συγκεκριμένα και με στοιχεία, είναι ο μόνος τρόπος για να διαχωρίσεις τη θέση σου.

Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο.

Ολα αυτά τα χρόνια, έχω εργαστεί σκληρά για να βελτιώσω την ποιότητα της ζωής στην περιοχή μας, στην πατρίδα μας.

Η μετεγκατάσταση της Δ.Ε.Θ. η προστασία του Θερμαϊκού κόλπου, η Θαλάσσια αστική συγκοινωνία, η χωροθέτηση της ζώνης καινοτομίας, η αναγκαιότητα της τουριστικής ανάπτυξης ολόκληρου του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και η διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα και το παράνομο υπαίθριο λαθρεμπόριο, γι αυτά και άλλα πολλά θέματα θα βρείτε αναλυτικές δράσεις και ενέργειες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια.

Στον ίδιο δρόμο, πιστός στη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας των απλών ανθρώπων θα συνεχίσω να εργάζομαι εφόσον οι συμπολίτες μου το επιλέξουν.

Ως Νέα Δημοκρατία ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Αμέτρητα προβλήματα, ύφεση, απαισιοδοξία, δημόσια οικονομικά, είναι οι εχθροί μας από τη Δευτέρα που ξεκινάει. Πρέπει να πολεμήσουμε και να νικήσουμε.

Διότι......


 

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας,

και ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

 

Η πλήρης κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική παρουσία και δράση μου υπάρχει πάντα στο www.karaoglou.gr

 

Βιογραφικό


Ομιλίες στην ολομέλεια της Βουλής


Ομιλίες στις επιτροπές της Βουλής


Ερωτήσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς


Άρθρα

 

Συνεντεύξεις

 

 

Λοιπές Δραστηριότητες

 


 

 

ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

 

 

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ





 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox