(Άρθρο): "Οι προληπτικές προσαγωγές βάζουν τη χώρα στον γύψο"

Άρθρο Θ. Καράογλου στην ιστοσελίδα «Voria.gr» που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

«Οι προληπτικές προσαγωγές βάζουν τη χώρα στον γύψο...»

Η κυνική παραδοχή της υπουργού... παρακολούθησης των πολιτών, Όλγας Γεροβασίλη, ότι ιδρύεται «διαδικτυακό παρατηρητήριο» το οποίο θα ελέγχει όσα γράφουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι αρμόδιες αρχές να προχωρούν σε «προληπτικές προσαγωγές» όσων ασκούν κριτική στην κυβέρνηση, είναι η μέγιστη απόδειξη του τρόπου σκέψης και δράσης του αριστερόστροφου φασισμού!

Μην απορείτε και μην έχετε καμία αμφιβολία! Πρόκειται για μια «αρρωστημένη» και βαθύτατα αντιδημοκρατική επινόηση, σκοπός της οποίας είναι να τρομοκρατήσει, να χειραγωγήσει και να «προβατοποιήσει» την κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ποινικοποιεί την ελεύθερη σκέψη και έκφραση προκειμένου να μην τολμήσει κανείς να γράψει κάτι εις βάρος του «καθεστώτος». Επαναφέρει τους «κοριούς» της επταετίας ώστε να τιθασεύσει και να περιορίσει την κοινωνική αγανάκτηση που κορυφώνεται μέρα με την ημέρα. Επιχειρεί να βάλει τη χώρα, τη γλώσσα και το μυαλό μας στο «γύψο», καταπατώντας ατομικές και συλλογικές ελευθερίες, διότι πάγια αρχή του Αλέξη Τσίπρα είναι πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και «όποιος δεν συντάσσεται μαζί μας, είναι απέναντι...». Αυτή είναι η... δημοκρατία τους!

Κρύβονται πίσω από το φερετζέ της Αριστεροσύνης, μετατρέποντας την πατρίδα μας σε Βενεζουέλα της Ευρώπης.

Αν, για παράδειγμα, γράψω αύριο στη σελίδα μου στο Facebook ότι «η Μακεδονία είναι μια και ελληνική» ή συνεχίσω να αρθρογραφώ και να επιχειρηματολογώ κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, κινδυνεύω να με προσαγάγουν για... προληπτικούς λόγους. Σε αυτήν την περίπτωση πραγματικά αξίζει τον κόπο να υποστώ αυτήν την ταλαιπωρία για την πατρίδα, τη Μακεδονία, την ατομική ελευθερία και όλες τις αρχές που υπηρετώ ως ενεργός πολίτης και βουλευτής.

Απέναντι στον «κόκκινο αδελφό» που παρακολουθεί ακόμα και την... ανάσα μας, οφείλουμε να αντιδράσουμε δυναμικά. Να αντισταθούμε στην συντεταγμένη προστασία φίμωσης και ελέγχου της πληροφόρησης, καθιστώντας απολύτως σαφές ότι τα όρια ανοχής κάθε δημοκρατικού πολίτη εξαντλούνται.

Για αυτό και στις επερχόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρεθεί στην αντιπολίτευση αποδυναμωμένος πολιτικά και απονομιμοποιημένος ιδεολογικά. Η ήττα του είναι ζήτημα στρατηγικής σημασίας ώστε να μην μπορέσει στο άμεσο μέλλον να επηρεάσει τις εξελίξεις. Οι εποχές που οι Έλληνες είχαμε ανάγκη να κατασκευάζουμε λαϊκούς «ήρωες» που στην πράξη καταστρέφουν χώρες, αλλοιώνουν συνειδήσεις και εκμαυλίζουν κοινωνίες, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Εάν θέλουμε να ακουμπήσουμε την ιστορική αλήθεια οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η Αριστερά παριστάνει μονίμως το «θύμα», αν και στην πραγματικότητα είναι ο «θύτης» κάθε ακραίας μορφής αυταρχισμού και τυραννίας.
Όπως εκείνες που δικαιολογούν όσους υιοθετούν φράσεις «τους τελειώνουμε» και στήνουν κρεμάλες στο Σύνταγμα.

Όπως εκείνες που «σπάνε» τα κεφάλια όσων διαφωνούν με την ιδεολογία τους προκειμένου να τους βάλουν... μυαλό.

Όπως εκείνες που κολλούν την ταμπέλα του «φασίστα» σε όποιον δεν αποδέχεται την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως εκείνες που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο μέσω των ΜΚΟ.

Όπως εκείνες που κατασκοπεύουν τις ζωές των άλλων μέσω των social media.