(Άρθρο): "Η γεύση των Χριστουγέννων"

Άρθρο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρου Καράογλου, στην εφημερίδα "Karfitsa", που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.

"Η γεύση των Χριστουγέννων"

«Τα Χριστούγεννα είναι η πιο "ζεστή" εποχή του χρόνου και ταυτόχρονα το κομβικό σημείο του έτους που κάνεις απολογισμό. Σε προσωπικό επίπεδο τα Χριστούγεννα είναι οι ημέρες που μπορώ να αφιερώσω περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο στην οικογένεια μου. Να καθίσουμε όλοι μαζί στο εορταστικό τραπέζι, να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα, δίχως το άγχος του καθημερινού απαιτητικού προγράμματος των εκδηλώσεων στις οποίες πρέπει να παρευρεθώ.
Και επειδή η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι συνυφασμένη με τον απολογισμό, θα σας πω ότι για εμένα τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα καλύτερα. Διότι πάντρεψα τον γιό μου Γιώργο και άφησα πίσω μου το πρόβλημα υγείας που με ταλαιπώρησε στις αρχές του φθινοπώρου. Άρα, η φετινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη, παρά τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της.
Όσον αφορά στο "υλικό" που θα πρόσθετα ώστε να γίνουν καλύτερα για τους Θεσσαλονικείς, θα ήταν η "αισιοδοξία". Ημέρα με την ημέρα η Ελλάδα αφήνει οριστικά πίσω της τα δύσκολα χρόνια και ατενίζει το μέλλον με καθαρό ορίζοντα. Τολμώ να πω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Γι΄αυτό φέτος ας εκφράσουμε στους δικούς μας ανθρώπους την αγάπη, τη φιλία, την τρυφερότητα και την αφοσίωσή μας».