Save the date/ 05-04-2021 "Η επόμενη ημέρα της οικονομίας και τα σημάδια αισιοδοξίας"

Θεσσαλονίκη, 02 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Save the date / 05-04-2021 «Η επόμενη ημέρα της οικονομίας και τα σημάδια αισιοδοξίας»

Με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου διοργανώνει τη Δευτέρα 05 Απριλίου 2021 και ώρα 14.00, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Η επόμενη ημέρα της οικονομίας και τα σημάδια αισιοδοξίας».
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Μασούτης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέας Μανδρίνος και ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Κουδούνης.
Επίσης, έχουν προσκληθεί Πρόεδροι εμπορικών συλλόγων και επαγγελματικών κλάδων που δοκιμάζονται από την πανδημία.
Στόχος της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται ανήμερα του ανοίγματος του λιανεμπορίου, είναι να δώσει χρήσιμες και σαφείς απαντήσεις στο δημόσιο διάλογο που βρίσκεται σε εξέλιξη για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.
Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε απευθείας από το προφίλ του κ. Καράογλου στο Facebook (Θεόδωρος Καράογλου) και μετά το τέλος της θα δημοσιευθεί στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube: (https://www.youtube.com/user/thKaraoglou)