Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς "Thess Intec"

Θεσσαλονίκη, 04 Ιουνίου 2020

Δελτίο Τύπου
Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου για το Τεχνολογικό Πάρκο 4η Γενιάς "Thess Intec"

Την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ., ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου για την πορεία υλοποίησης του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς "Thess Intec".
Η συνέντευξη θα παραχωρηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Α.Ζ.Κ. Α.Ε. κ. Κυριάκου Λουφάκη και του Προέδρου του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης κ. Νίκου Ευθυμιάδη.
Όπως δηλώνει ο κ. Καράογλου: "Με την παραχώρηση του οικοπέδου των 760 στρεμμάτων που βρίσκεται πλησίον του αεροδρομίου "Μακεδονία", από το Υπουργείο Οικονομικών στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς "Thess Intec" περνά από τον σχεδιασμό στη φάση της υλοποίησης.
Πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, το οποίο πιστοποιεί τη δέσμευσή μας οτι η Μακεδονία και η Θράκη "σπάνε" τα δεσμά της αδράνειας. Η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον μιας ιστορικής πρόκλησης να μετεξελιχθεί σε διεθνή κόμβο έρευνας και τεχνολογίας.
Ό,τι είπαμε, το κάνουμε πράξη! Η συνέπεια της Κυβέρνησης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, καταδεικνύει το κύρος της, γεννώντας αίσθημα αισιοδοξίας και σιγουριάς στους συμπατριώτες μας".