Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε στο Διοικητήριο ο κ. Θ. Καράογλου

Θεσσαλονίκη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου
Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε στο Διοικητήριο ο κ. Θ. Καράογλου

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την μπάντα του Γ' Σώματος Στρατού, το Τμήμα Μουσικής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, το Σύλλογο ΑμέΑ "Μέριμνα Ζωής" του Δήμου Παύλου Μελά και τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, άκουσε σήμερα στο Διοικητήριο ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) ευχήθηκε το 2020 να είναι μια θετική χρονιά για τη Μακεδονία, τη Θράκη και την πατρίδα μας γενικότερα.
Στο μήνυμά του για το νέο χρόνο ο κ. Καράογλου τόνισε: "Το 2020 να φέρει στους συμπατριώτες μας υγεία και ευημερία, στη Βόρεια Ελλάδα πρόοδο και πολλές επενδύσεις και στην πατρίδα μας σταθερότητα και ηρεμία.
Σε λίγες ώρες αφήνουμε πίσω μας τη δεκαετία της κρίσης και περνούμε σε μια νέα αισιόδοξη δεκαετία αυξημένων προκλήσεων και απαιτήσεων. Μια δεκαετία ανάτασης, αναγέννησης, μια δεκαετία ελπίδας. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και όλοι μας, υπό καλύτερες συνθήκες πλέον, μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερα χαμόγελα. Τώρα που τα καλύτερα είναι μπροστά μας, ας παραμερίσουμε τα λίγα που μας διχάζουν και ας δώσουμε έμφαση στα πολλά που μας ενώνουν. Διότι όταν είμαστε ενωμένοι, η πατρίδα μας είναι ισχυρή και ακλόνητη".