Δήλωση Θ. Καράογλου για την προσπάθεια ναρκοθέτησης της συμμετοχής του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου

Θεσσαλονίκη, 19 Μαΐου 2022

Δελτίο Τύπου
Δήλωση Θ. Καράογλου για την προσπάθεια ναρκοθέτησης της συμμετοχής του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περίοδου

Με αφορμή την προσπάθεια ναρκοθέτησης της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές πως επιχειρείται εκ νέου να καταργηθούν εξωαγωνιστικά όσα κέρδισε η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
Καταντά υποκριτικό να προσπαθούν κάποιοι να ακυρώσουν την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Επειδή σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί πως υπάρχει μένος κατά του Άρη. Γιατί αν δεν είναι μένος, υπάρχει εμπάθεια και ανεπίτρεπτη στοχοποίηση η οποία γεννά πολλά ερωτηματικά.
Οι αγώνες και οι διακρίσεις κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με δόλιες μεθοδεύσεις».