(Άρθρο): «Η ΝΔ απαντά με πράξεις στις ανέφικτες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Άρθρο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θ. Καράογλου στην ιστοσελίδα «Bestcity.gr», που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου 2022.

«Η ΝΔ απαντά με πράξεις στις ανέφικτες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Οι ανακατατάξεις σε γεωπολιτικό επίπεδο μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι νέες ισορροπίες στις διεθνείς σχέσεις και συμμαχίες, αλλά και οι διεργασίες για το ρόλο και το χαρακτήρα της Ευρώπης είναι πρωτοφανείς. Εν μέσω αυτών των αντιξοοτήτων, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαχειρίζεται τις διαμορφωθείσες συνθήκες με αποτελεσματικότητα, σχέδιο και συνέπεια.
Άλλωστε, επί 48 χρόνια είναι το κόμμα των ιστορικών εθνικών επιλογών και των τολμηρών πολιτικών αποφάσεων, ευρισκόμενη πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, γεγονός που πιστοποιείται από τις στέρεες βάσεις που δικαιωματικά διαθέτει στην κοινωνία.
Το αποδεικνύει στα δύσκολα λόγω της ενεργειακής κρίσης, αφού υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με υπευθυνότητα και σοβαρότητα κόντρα σε κάθε λογής δημαγωγούς, επιλέγοντας πάντα το δύσβατο μονοπάτι της αλήθειας.
Στις ανέξοδες και ανέφικτες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ απαντά με πράξεις και πορεύεται με γνώμονα τη συνέπεια και τον ρεαλισμό.
Γιατί «η Νέα Δημοκρατία είναι το ισχυρότερο και προοδευτικότερο κόμμα της χώρας», όπως δήλωσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Γιατί «εμείς πιστεύουμε στα ιδεώδη της δημοκρατίας. Της αληθινής δημοκρατίας», όπως πρόσθεσε ο Γεώργιος Ράλλης.
Γιατί «είμαστε η δύναμη της προόδου, της δημοκρατίας και της ελευθερίας», όπως τόνισε ο Ευάγγελος Αβέρωφ.
Γιατί «οι Έλληνες αξίζουν να γνωρίζουν πάντα την αλήθεια», όπως εύστοχα παρατήρησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Γιατί «η παράταξη μας και η ιδεολογία της ήταν πάντα σταθερός υποστηρικτής της αναγκαιότητας και της κοινωνικής αλληλεγγύης και δικαιοσύνης», σύμφωνα με τον Μιλτιάδη Έβερτ.
Γιατί «ερχόμαστε να ενώσουμε όλους, να μπει τέλος στις διακρίσεις και τους αποκλεισμούς, σηκώνοντας τη σημαία της κοινωνικής ευθύνης», όπως τόνισε ο Κώστας Καραμανλής.
Γιατί «η ΝΔ παραμένει δύναμη συνεκτική, σταθερή, υπεύθυνη, με διορατικότητα, αλλά και με αποφασιστικότητα», όπως δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Γιατί «η ΝΔ με την υπεύθυνη και αμετακίνητη στάση της κράτησε την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα και το ευρώ», όπως σημείωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Γιατί «η ΝΔ είναι ένα κόμμα βαθιά λαϊκό», όπως εύστοχα παρατήρησε ο σημερινός Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι παραπάνω απαράβατες και αδιαπραγμάτευτες ιδεολογικές αρχές που μας χαρακτηρίζουν, προτάσσουν πάντα το συμφέρον του πολίτη, όπως αποδεδειγμένα πράττουμε από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησης της χώρας.
Αυξήσαμε δυο φορές σημαντικά τον κατώτατο μισθό, καταργούμε την εισφορά αλληλεγγύης, μειώνουμε τη φορολογία και καλύπτουμε με αναδρομική ισχύ την επιβάρυνση εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης. Γινόμαστε αποτελεσματικοί και ωφέλιμοι στην κοινωνία γιατί αυτό ορίζει η ιδεολογία μας. Δεν αναζητούμε άλλοθι σε βολικά ψέματα, αλλά προτάσσουμε το εθνικό συμφέρον διότι ακούμε, νιώθουμε, πράττουμε!