Συνάντηση Θ. Καράογλου με τη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Δήμου Θερμαϊκού

Θεσσαλονίκη, 23 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου
Συνάντηση Θ. Καράογλου με τη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Δήμου Θερμαϊκού

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης με μέλη της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Θερμαϊκού είχε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τα προεδρεία των κομματικών οργανώσεων μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.
Ο διάλογος επικεντρώθηκε στις δράσεις που σχεδιάζει να αναλάβει το προσεχές διάστημα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση στην ευρύτερη περιοχή με σκοπό την προώθηση του κυβερνητικού έργου, αλλά και στις προτάσεις που ετοιμάζεται να καταθέσει σε κεντρικό επίπεδο για τη διαχείριση των ζητημάτων που αφορούν τους πολίτες κάθε τοπικής ενότητας του Δήμου Θερμαϊκού.
Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας άκουσε προσεκτικά τις αναφορές των κομματικών στελεχών για το πώς νοικοκυριά και επιχειρήσεις διαχειρίζονται την πανδημία, αλλά και το πώς βιώνουν τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που οδηγεί σε ανατιμήσεις πολλά βασικά προϊόντα.
Επίσης, τους ενημέρωσε για τη δυναμική πορεία της ελληνικής οικονομίας καθώς και για τα λελογισμένα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για τη διαφύλαξη και θωράκιση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.
«Η οικονομία μας καταγράφει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης που της επιτρέπουν εντός του 2022 να επιστρέψει στα προ πανδημίας επίπεδα» παρατήρησε ο κ. Καράογλου, διευκρινίζοντας πως εφόσον τηρούμε με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αυξηθούν οι εμβολιασμοί και δεν υπάρξει σοβαρή επιδείνωση σε υγειονομικό επίπεδο, τότε η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από τη φετινή.
«Ενισχύουμε λελογισμένα τους συμπολίτες μας χωρίς να βάζουμε σε κίνδυνο τη δημοσιονομική ισορροπία. Προχωράμε με συνοχή και με προοπτική, όπως επισήμανε και ο Πρωθυπουργός, γιατί οφείλουμε να κρατήσουμε όπλα στη φαρέτρα μας» πρόσθεσε.
Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο Τεχνολογικό Πάρκο «Thess Intec» τονίζοντας πως είναι ένα έργο «το οποίο ξεκίνησε κατά τη θητεία μου στο ΥΜΑΘ και θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τη Βόρεια Ελλάδα».