Θ. Καράογλου στη ΔΗΜΤΟ Ωραιοκάστρου: «Πάνω από όλα ο πολίτης, ο πραγματικός αγώνας σας τώρα ξεκινάει»

Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου στη ΔΗΜΤΟ Ωραιοκάστρου: «Πάνω από όλα ο πολίτης, ο πραγματικός αγώνας σας τώρα ξεκινάει»

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών που πραγματοποιεί με τα μέλη των νεοεκλεγμένων ΔΗΜΤΟ της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης ο κ. Θεόδωρος Καράογλου συναντήθηκε με το Προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Βουλευτής τους προέτρεψε να επικεντρώσουν την προσοχή τους στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες τους.
«Πάνω από όλα είναι ο πολίτης! Ο πραγματικός αγώνας σας τώρα ξεκινάει» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Καράογλου, εξηγώντας πως η αποστολή που έχουν αναλάβει τα μέλη των ΔΗΜΤΟ απέναντι στις τοπικές κοινωνίες είναι πολυεπίπεδη και καθοριστικής σημασίας προκειμένου η Κυβέρνηση να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της μάχης με την καθημερινότητα.
«Δίνουμε έναν διαρκή αγώνα να αναβαθμίσουμε το επίπεδο ζωής των συμπατριωτών μας. Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι πολλές. Όμως με πείσμα, αποφασιστικότητα, εντατική δουλειά και καθημερινή επικοινωνία θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι για να «είσαι αποτελεσματικός στην πολιτική πρέπει να συνδυάζεις στόχους και έργα».
«Να θυμάστε ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο! Στην κατεύθυνση αυτή όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καταβάλλουμε κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Γιατί αλλάζοντας τη μοίρα και την εικόνα της πατρίδας μας κερδισμένοι θα είμαστε όλοι οι Έλληνες» κατέληξε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.