Ο Θ. Καράογλου στην πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

Θεσσαλονίκη, 09 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου
Ο Θ. Καράογλου στην πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Β' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

Στην πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου και την ανάδειξη των νέων στελεχών που απαρτίζουν τα κομματικά όργανα, συμμετείχε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στο Νομό Θεσσαλονίκης κ. Τάσου Σπηλιόπουλου και του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Βορείου Ελλάδος, κ. Κώστα Φωτίου, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης συνεχάρη όλα τα νεοεκλεγέντα στελέχη για την επιτυχία τους, όπως επίσης τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος για τη δυναμική συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καράογλου σημείωσε πως «τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς», τονίζοντας προς τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ πως προσδοκά σε μια γόνιμη, αμφίδρομη και καλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών.
«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά. Χρειάζεται από όλους μας δουλειά, δουλειά, δουλειά» πρόσθεσε.
Όπως επισήμανε: «Η επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Θεσσαλονίκης ξεκίνησε. Πιο ενωμένοι από ποτέ, πιο αποφασισμένοι από ποτέ, αλλάζουμε την Ελλάδα και αγωνιζόμαστε για μια πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη κοινωνία. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να επικοινωνήσουμε σωστά στους συμπολίτες μας το πλούσιο κυβερνητικό έργο!
Θα το πετύχουμε πορευόμενοι με ενότητα και προσήλωση στις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία. Πρέπει να είμαστε συντεταγμένοι στον αγώνα, πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας».