"Η ΝΔ εξελίσσεται και ανανεώνεται παραμένοντας νέα"

Θεσσαλονίκη, 25 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Η ΝΔ εξελίσσεται και ανανεώνεται παραμένοντας νέα»

Με αφορμή τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των νέων κομματικών στελεχών στις ΔΗΜΤΟ και τις ΔΕΕΠ, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συγχαίρω όλους τους συμμετέχοντες στη χθεσινή μεγάλη γιορτή της Νέας Δημοκρατίας. Στους εκλεγέντες εύχομαι καλή δύναμη και καλή θητεία. Είμαστε στο πλευρό τους και θα τους στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας γιατί εκφράζουν την κοινωνία. Και η Νέα Δημοκρατία προέρχεται από την κοινωνία!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της Παράταξής μας για την εντυπωσιακή συμμετοχή στη χθεσινή διαδικασία. Η μαζική και δυναμική προσέλευσή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεγονός που μαρτυρά γιατί η σημαία των αξιών μας κυματίζει υπερήφανη επί 47 χρόνια.
Η Νέα Δημοκρατία οικοδομήθηκε πάνω στη συμμετοχή και έγινε κυρίαρχη πολιτική δύναμη βασιζόμενη στη λαϊκή εκπροσώπηση, αλλά και στην αγάπη του κόσμου της. Εκείνου του κόσμου που έμεινε στο πλευρό της σε δύσκολα χρόνια με ευσυνειδησία και αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος.
Με σεβασμό στην ιστορία, τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε, η ΝΔ εξελίσσεται, ανανεώνεται και παραμένει νέα. Είναι το κόμμα που διατηρεί ακέραιο το αξιακό της κεφάλαιο και η παράταξη των ιστορικών εθνικών επιλογών που δικαιώθηκαν στην πράξη».