"Νοτοπούλου και Μπουτάρης καμάρωναν σαν... παγώνια στις παρελάσεις"

Θεσσαλονίκη, 29 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. Καράογλου: «Νοτοπούλου και Μπουτάρης καμάρωναν σαν... παγώνια στις παρελάσεις»

Σχολιάζοντας την ξαφνική μεταστροφή όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, προεξάρχουσας της Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιας για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου (γιατί όπως είναι γνωστό ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας έχει καταργήσει το ΥΜΑΘ), αλλά και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, υπέρ των παρελάσεων και την υποκριτική τους παρουσία σε αυτές, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πως αλλάζουν οι καιροί...
Τα μέλη του κινήματος των δήθεν "αγανακτισμένων" που στις 28 Οκτωβρίου του 2011 ανήγαγαν την πολιτική... αλητεία σε επιστήμη και οργανωμένα οδήγησαν τη χώρα ένα βήμα πριν την εκτροπή, καθυβρίζοντας τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προπηλακίζοντας βουλευτές και υπουργούς, συγκρούονταν με τα ΜΑΤ και αμαύρωναν την στρατιωτική παρέλαση, φέτος έβαλαν γραβάτες, φόρεσαν ταγέρ, άφησαν στην άκρη τα επαναστατικά πανό και ανέβηκαν γεμάτοι "εθνική υπερηφάνεια" στην εξέδρα των επισήμων, καμαρώνοντας σαν τα... παγώνια!
Εκείνες και εκείνοι που ως αντιπολίτευση υποστήριζαν με στόμφο ότι οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις ήταν "κιτς" και "χουντικά κατάλοιπα", ως κυβέρνηση κάθονταν το Σαββατοκύριακο στην πρώτη σειρά των επισήμων, χειροκροτώντας με ιδιαίτερη... θέρμη και ενθουσιασμό τους παρελαύνοντες, δηλώνοντας πως "εμψυχώνουν τη διάθεσή μας, να προχωρήσουμε μπροστά" ως Έθνος.
Μάλλον πρόκειται για... προεκλογικό θαύμα! Για αυτό και δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση εάν σύντομα τους δω να πιάνουν στασίδι κάθε Κυριακή στις εκκλησίες και να κάνουν μεγάλους σταυρούς για να τους βλέπει ο κόσμος...
Ο πολιτικός τους κατήφορος δεν έχει τέλος!
Για αυτό και όταν θα περάσουν στην αντιπολίτευση συντριπτικά ηττημένοι, να θυμούνται αυτές τις ημέρες. Γιατί όταν ένας πολιτικός ανεβαίνει από το πεζοδρόμιο στην εξέδρα και μετά... ξανακατεβαίνει ενθυμούμενος -όποτε τον βολεύει- το "επαναστατικό" του παρελθόν, τίποτε δεν είναι πια το ίδιο.
Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!»