"Όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή του αγώνα"

Θεσσαλονίκη, 18 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. Καράογλου: "Όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή του αγώνα"

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και την καταρρακτώδη βροχή που ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, οι φίλοι και τα στελέχη του Θ. Καράογλου από την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Λαγκαδά γέμισαν ασφυκτικά, για ακόμη μια φορά, τον όμορφο χώρο του «Konstantinos Exclusive» στο Καβαλάρι, και χειροκρότησαν θερμά την ομιλία του για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

«Τα τελευταία χρόνια λέγεται και γράφεται κατά κόρον πως οι πολιτικοί μιλούν μπροστά σε... άδειες καρέκλες. Η μαζική σας παρουσία και σε αυτό το κάλεσμά μου ωστόσο, αποδεικνύει πως όταν η σχέση πολιτικού και πολιτών βασίζεται στις αρχές της αλληλοεκτίμησης, του αλληλοσεβασμού και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης, τότε ο δεσμός αυτός γίνεται όλο και πιο ισχυρός» σχολίασε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστώντας από καρδιάς τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.
Από την εισαγωγή της τοποθέτησής του ο κ. Καράογλου έστειλε μήνυμα συστράτευσης ώστε, όπως είπε, σύντομα να αποτελέσει παρελθόν η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ η χώρα.
«Ό,τι πιάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το καταστρέφουν. Για αυτό και ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την εσωστρέφεια και τις όποιες προσωπικές πικρίες, προκειμένου να είμαστε όλοι μαζί, δίπλα-δίπλα, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων» σημείωσε εμφατικά.
Επισήμανε ακόμη ότι «οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας είναι ανοικτές για όλους», είτε πρόκειται για ψηφοφόρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε για «προδομένους και εξαπατημένους συμπατριώτες μας» από τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο. «Σε αυτήν τη μάχη για το αύριο της πατρίδας μας δεν περισσεύει κανείς» τόνισε.
Ακολούθως σχολίασε τα θέματα που κυριαρχούν στην πολιτική επικαιρότητα. Για την υπόθεση Novartis παρατήρησε πως «το δήθεν... μεγαλύτερο σκάνδαλο πάνω στο οποίο επένδυσαν πολιτικά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αποδείχθηκε η μεγαλύτερη σκευωρία στα ελληνικά πολιτικά χρονικά». Επίσης χαρακτήρισε «ανύπαρκτο» το περίφημο "ηθικό πλεονέκτημα" της Αριστεράς κάνοντας ειδική αναφορά στις δυο κραυγαλέες περιπτώσεις που αποκάλυψε (υπόθεση Ράνιας Αντωνοπούλου και υπόθεση Διονύση Τεμπονέρα), ενώ με αφορμή την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία αποκάλεσε την κυβέρνηση «εθνικά επικίνδυνη».
Κλείνοντας εκτίμησε ότι το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικής αλλαγής προς το καλύτερο για τον τόπο και τους Έλληνες. «Μας κυβερνά μια παρέα μοιραίων τους οποίους ενδιαφέρει μονάχα η καρέκλα. Είναι πλέον προφανές ότι το 2018 θα είναι εκλογική χρονιά, για αυτό σας καλώ να είστε έτοιμοι να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη των ιδεών, των αρχών και των αξιών μας. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική πολιτική δύναμη ευθύνης όπως επιβεβαιώνουν και οι δημοσκοπήσεις. Μαζί θα κρατήσουμε όρθια την πατρίδα, μαζί θα τη βοηθήσουμε να βγει από το τούνελ της σημερινής αβεβαιότητας, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο κ. Καράογλου.