Κοινές δράσεις των βουλευτών της Β' Θεσσαλονίκης από τη ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015

Κοινές δράσεις των βουλευτών της Β' Θεσσαλονίκης από τη ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015 Κύριο

Θεσσαλονίκη, 02 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινές δράσεις των βουλευτών της Β' Θεσσαλονίκης από τη ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ, το ΠΑΣΟΚ υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015

Αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η παραμονή της πατρίδας μας στην Ευρώπη και στο ευρώ είναι εθνική υπόθεση, οι Βουλευτές Β΄ Θεσσαλονίκης από τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ (κ. Θεόδωρος Καράογλου, κ. Σάββας Αναστασιάδης, κα. Κατερίνα Μάρκου και κ. Γιώργος Αρβανιτίδης) ξεκινούν από σήμερα σειρά κοινών δράσεων σε κάθε γωνιά της εκλογικής τους περιφέρειας, για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την επιτακτική ανάγκη η Ελλάδα να διασφαλίσει τα κεκτημένα και τους αγώνες χρόνων, παραμένοντας αναπόσπαστο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.
Χθες, Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015, ο κ. Θεόδωρος Καράογλου περιόδευσε στο Νομό Πέλλας πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με τον Αντιπεριφερειάρχη, όλες τις δημοτικές αρχές και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πέλλας, ενώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με ομιλία του υπέρ του ΝΑΙ (παρουσία περισσότερων από 200 ατόμων), στη διευρυμένη συνέλευση της ΝΟΔΕ Πέλλας.
Κοινό συμπέρασμα από όλες τις συναντήσεις είναι πως χωρίς την "ομπρέλα" της Ευρώπης οι δήμοι όλης της χώρας θα κλείσουν αναγκαστικά, καθώς ήδη παρατηρούνται σοβαρά λειτουργικά προβλήματα σε κοινωνικές δομές και σημαντικές ελλείψεις σε επίπεδο υποδομών.
"Την Κυριακή ψηφίζουμε ΝΑΙ για την Ελλάδα της Ευρώπης" δήλωσε στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Καράογλου, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να δώσουν μια ισχυρή πλειοψηφία σε ένα σταθερό μέλλον με προοπτικές για όλους τους Έλλήνες.
"Αμετανόητες, εμμονικές και αλλαζονικές συμπεριφορές του κ. Τσίπρα και της συγκυβέρνησης κατάντησαν την Ελλάδα παρία της Ευρώπης. Υποσχέθηκαν αξιοπρέπεια στον λαό και έφεραν ταπείνωση, εγκλωβίζοντας 11 εκατομμύρια Έλληνες σε ένα δραματικό αδιέξοδο" είπε, χαρακτηρίζοντας παράλληλα το δημοψήφισμα της Κυριακής ως "δημοψήφισμα ντροπή".
"Με τους πολιτικούς τους ερασιτεχνισμούς και αποφάσεις πέρα από κάθε λογική, έφεραν εικόνες κατοχής έξω από τις τράπεζες και την απόγνωση σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Εύχομαι μονάχα να μην είναι ένα καλά οργανωμένο και δομημένο σχέδιο" κατέληξε, τονίζοντας πως στις 05 Ιουλίου "οφείλουμε να πούμε ΝΑΙ στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, στη διασφάλιση καταθέσεων, μισθών και συντάξεων, στη συνέχιση των αγροτικών επιδοτήσεων και του ΕΣΠΑ, στη ρευστότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στην οικονομική και πολιτική σταθερότητα, στην Ευρώπη και το ευρώ".