Θ. Καράογλου: «Στις 21 Μαΐου ανανεώνουμε τη συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε το 2019»

Θεσσαλονίκη, 04 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Στις 21 Μαΐου ανανεώνουμε τη συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε το 2019»

Για τη θετική και ρεαλιστική ατζέντα που έχουν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την Ελλάδα της περιόδου 2023-2027, μίλησε στη Μικρή Βόλβη ο Θεόδωρος Καράογλου.
Στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης, ανέφερε ότι ο απολογισμός της κυβέρνησης από το 2019 έως σήμερα είναι «απολύτως θετικός» σε μια σειρά από βασικά μεγέθη, όπως είναι το εισόδημα, οι φορολογικές ελαφρύνσεις και η απασχόληση, υπενθυμίζοντας ότι στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καταγράφηκαν διαδοχικές εξωγενείς κρίσεις οι οποίες ταυτίστηκαν με την καθημερινότητα όλων μας.
Στην ομιλία του ο κ. Καράογλου σημείωσε εμφατικά ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου θα κληθεί να διαχειριστεί σημαντικές προκλήσεις όπως είναι για παράδειγμα η συνέχιση των μεταρρυθμιστικών τομών στο Κράτος, η διατήρηση της αναπτυξιακής δυναμικής της οικονομίας και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των εγχώριων αγαθών και υπηρεσιών.
«Το πρόσφατο παρελθόν μας δείχνει το δρόμο. Σε μια τετραετία γεμάτη μεγάλα στοιχήματα που πρέπει να κερδηθούν, η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει ασφαλές, τεκμηριωμένο και στην πράξη επιτυχημένο οικονομικό υπόδειγμα» σημείωσε. Τόνισε, επίσης, ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία επαφή με τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα. «Ακολουθούν τη δική τους πεπατημένη. Τάζουν... λαγούς με πετραχήλια και υπόσχονται τα πάντα στους πάντες, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι εφόσον κυβερνήσουν οι ουτοπίες τους στην οικονομία θα πληρωθούν "εντόκως" όπως συνέβη και την περίοδο 2015-2019. Το πρόγραμμά τους είναι ανέφικτο και εξωπραγματικό» σχολίασε.
Και συνέχισε: «Στις 21 Μαΐου ανανεώνουμε τη συμφωνία αλήθειας που υπογράψαμε το 2019. Προτού ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα αναλογιστείτε πως είναι η χώρα σήμερα και θα πως είναι στην περίπτωση που έρθει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».