Θ. Καράογλου: «Βάζουμε τέλος στην Ελλάδα της ανοχής και της παλαιοκομματικής αντίληψης»

Θεσσαλονίκη, 20 Μαρτίου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Βάζουμε τέλος στην Ελλάδα της ανοχής και της παλαιοκομματικής αντίληψης»

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πραγματική δύναμη αλλαγής και εκσυγχρονισμού της Ελλάδας» δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στην Ασπροβάλτα απευθυνόμενος σε φίλους του πολιτικού του γραφείου και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τους οποίους συνομίλησε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στην περιοχή.
Απαντώντας στις ερωτήσεις που του τέθηκαν, κατά τη διάρκεια του διαλόγου, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας έγινε αποδέκτης της κοινωνικής απαίτησης η πατρίδα μας να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατό από όσα την κρατάνε «όμηρο» του χθες.
«Άκουσα και συμμερίζομαι το κοινωνικό αίτημα να αλλάξουμε γρήγορα όσα κρατάνε πίσω τον τόπο μας. Άλλωστε, η εμπιστοσύνη αποκαθίσταται με δεσμευτικές υποσχέσεις και πράξεις. Αυτές αναλαμβάνουμε στη Νέα Δημοκρατία και θα τις φέρουμε εις πέρας απέναντι στις αγκυλώσεις του παρελθόντος και τις παρωχημένες νοοτροπίες» ανέφερε ο κ. Καράογλου.
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του σημείωσε ότι ο εκσυγχρονισμός του Κράτους είναι μια πραγματικότητα από την οποία η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω. «Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στην Ελλάδα της ανοχής και της παλαιοκομματικής αντίληψης» είπε, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να αναλογιστούν ποιο κόμμα έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας στην πράξη ότι διαθέτει την αποτελεσματικότητα, την εμπειρία, τη συνέπεια και την ειλικρίνεια να οδηγήσει την πατρίδα μας στο δρόμο της προόδου.
«Εμείς πρεσβεύουμε την Ελλάδα της προκοπής και της αξιοκρατίας που προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας. Είμαστε η υπεύθυνη απάντηση στην Ελλάδα των "αντί" που πρεσβεύουν όσοι επενδύουν στο χάος και την άρνηση» σχολίασε.
Και πρόσθεσε: «Είναι πάγια αρχή μου να συνομιλώ με τους πολίτες. Στα εύκολα και στα δύσκολα... Βρίσκομαι ενώπιον σας και συζητώ μαζί σας, κοιτάζοντας κάθε μια και κάθε έναν από εσάς στα μάτια, καλώντας σας να αλλάξουμε την Ελλάδα! Να την κάνουμε όπως την ονειρευόμαστε και μας αξίζει».