Θ. Καράογλου: «Η χυδαία προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κατά της αριστείας πρεσβεύει τον σκοταδισμό και εκπροσωπεί τη βαρβαρότητα»

Θεσσαλονίκη, 17 Φεβρουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Η χυδαία προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κατά της αριστείας πρεσβεύει τον σκοταδισμό και εκπροσωπεί τη βαρβαρότητα»

Σχολιάζοντας την αδιανόητη δήλωση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, με την οποία εξομοίωσε την αριστεία με το... ναζισμό, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από έναν άνθρωπο που εξύβρισε τον Αντώνη Σαμαρά όταν ήταν Πρωθυπουργός της χώρας και χαρακτήριζε "εκβιαστές" τους τεχνικούς του ραδιοφωνικού σταθμού στον οποίο ήταν διευθυντής, οι οποίοι ήθελαν να προχωρήσουν σε απεργία επειδή ήταν απλήρωτοι, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Για αυτές τις πρακτικές, άλλωστε, επιβραβεύτηκε από τον Αλέξη Τσίπρα με μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η επικίνδυνη δήλωση του, η οποία προσπαθεί να προκαλέσει τα πιο άγρια ένστικτα του λαϊκισμού, είναι μια ακόμα απόδειξη για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ "διαβάζει" τη Δημοκρατία που όπως φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν θα την επιβάλλουν είτε με το καλό είτε με το άγριο, που την ερμηνεύουν ως τον απόλυτο έλεγχο των αρμών της εξουσίας, που τη θέλουν a la carte κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.
Η παραληρηματική δήλωση του Κώστα Αρβανίτη, με την οποία απαξιώνει με τον πιο ποταπό τρόπο την αριστεία, εντάσσεται στη χυδαία προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κατά των αρίστων που πρεσβεύει τον σκοταδισμό και εκπροσωπεί τη βαρβαρότητα.
Ασκούν το μόνο είδος αντιπολίτευσης που ξέρουν. Την αντιπολίτευση των ύβρεων και της τοξικότητας, διότι μοναδικός τους στόχος είναι η ακραία πόλωση και η καλλιέργεια ενός γενικευμένου κλίματος αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος. Παίζουν "βρώμικα", πολιτικά άθλια και λειτουργούν αδίστακτα, έχοντας ως απώτερο ζητούμενο την ανακατάληψη της εξουσίας την οποία αντιμετωπίζουν ως λάφυρο.
Η κοινωνία τους έμαθε, τους γνωρίζει και τους γυρνά επιδεικτικά την πλάτη».