Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 η κεντρική κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του κ. Θ. Καράογλου

Θεσσαλονίκη, 09 Ιανουαρίου 2023

Δελτίο Τύπου
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 η κεντρική κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του κ. Θ. Καράογλου

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κεντρική κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρου Καράογλου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Porto Palace» (26ης Οκτωβρίου 65).
Η κεντρική κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή αποτελεί την πρώτη μιας σειράς 19 εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα.
Στο μήνυμά του, ενόψει της εκδήλωσης της Κυριακής, ο κ. Καράογλου σημειώνει: «Και το 2023 συνεχίζουμε μαζί! Σας περιμένω την Κυριακή να κάνουμε "ποδαρικό" στη νέα χρονιά και να συζητήσουμε για τα θέματα και τις κοινές αγωνίες που μας απασχολούν.
Ο δρόμος προς την κάλπη που ανοίγεται μπροστά μας είναι κρίσιμος και καθοριστικός για το μέλλον της πατρίδας μας, διότι θα κληθούμε να απαντήσουμε με την ψήφο μας στο κυρίαρχο ερώτημα πως θέλουμε να αναπτυχθεί η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να πορευτεί στο δρόμο της ασφάλειας και της συνέπειας ή να επιστρέψουμε στους πειραματισμούς, τις ψευδαισθήσεις και τα ελλείμματα; Θέλουμε Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει εις πέρας το αναγκαίο έργο της εθνικής ανασυγκρότησης ή μια Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που επενδύει στον εθνικό διχασμό;»