Θ. Καράογλου: «Επί τρία χρόνια αλλάζουμε την Ελλάδα με παρεμβάσεις σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής»

Θεσσαλονίκη, 07 Ιουλίου 2022

Δελτίο Τύπου
Θ. Καράογλου: «Επί τρία χρόνια αλλάζουμε την Ελλάδα με παρεμβάσεις σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής»

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του 2019 και το σχηματισμό αυτοδύναμης Κυβέρνησης, με Πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που η Ελλάδα γύρισε σελίδα.
Από την ημέρα που η χώρα επέστρεψε στην κανονικότητα και το δρόμο της λογικής.
Μέσα σε 36 μήνες και κόντρα σε όλες τις δυσκολίες (μεταναστευτικό, πανδημία, ενεργειακή κρίση λόγω της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία), πετύχαμε μικρά θαύματα.
Εργαστήκαμε μεθοδικά και εξασφαλίσαμε η Ελλάδα να επανακτήσει το σεβασμό και την εκτίμηση των εταίρων της. Να εξελιχθεί σε μια περιφερειακή δύναμη και πόλο σταθερότητας, ανάπτυξης και εξωστρέφειας στη Ν.Α. Ευρώπη.
Συγκρουστήκαμε με το μίζερο χθες, δίνοντας στους Έλληνες όραμα για καλύτερες ημέρες. Αλλάζουμε την Ελλάδα με συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής. Γιατί έχουμε σχέδιο τετραετίας, πρόγραμμα οκταετίας και όραμα δεκαετίας. Γιατί απέναντι στις συνιστώσες της πόλωσης εμείς προτάσσουμε την αξιοπιστία και το συλλογικό συμφέρον.
Επί τρία χρόνια βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες και πορευόμαστε με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Αυτό είναι το στοίχημα της επόμενης ημέρας».