Ευχαριστήρια Επιστολή προς τους πολίτες

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τους πολίτες

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,

στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών αποφάσισε την αλλαγή πολιτικής σελίδας για τη χώρα. Η Νέα Δημοκρατία έδωσε έναν καθαρό, δυναμικό και έντιμο αγώνα βασισμένο πάνω στις αρχές και τις αξίες μας, τη δύναμη του έργου και των θέσεων μας και καλώντας τους πολίτες, με υπευθυνότητα και ωριμότητα, να επιλέξουν με πολιτικά κριτήρια τον καταλληλότερο ηγέτη για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.

Παρά ταύτα το κόμμα μας είχε ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα που δεν συνάδει με τους αγώνες και τις προσδοκίες μας. Αιτίες και ευθύνες υπάρχουν και πρέπει να αναζητηθούν, ώστε το κόμμα μας με νέα δυναμική και προοπτική να συνεχίσει ακόμη πιο αποτελεσματικά την πορεία προσφοράς στον τόπο.

Χρέος μας είναι μια ουσιαστική αποτίμηση του αποτελέσματος και βέβαια ο καθένας από τη θέση και το ρόλο του στο βαθμό του αναλογεί να διασφαλίσει την ενότητα ως το συνέδριο και μετά από αυτό με όποιο νέο ηγέτη και πρόεδρό μας αποφασίσει η βάση της ΝΔ.

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξή σας που και σε αυτές τις εκλογές με εξέλεξαν στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπό δικό σας και του τόπου μας στη Βουλή.

Γνωριζόμαστε προσωπικά και σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη ΝΔ και τη Θεσσαλονίκη με ακόμη περισσότερη ορμή για την επίτευξη των νέων στόχων μας.

Σας ευχαριστώ για τους αγώνες σας για τη ΝΔ,

σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας στο πρόσωπό μου.

 

Θόδωρος Καράογλου