Συνέντευξη του Θ. Καράογλου στο SPNews αναφορικά με την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου

Συνέντευξη του Θ. Καράογλου στο SPNews αναφορικά με την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου

Ο Θόδωρος Καράογλου λίγες ώρες πριν την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, απαντάει στο ερώτημα του SPNews "Ποια στάση θα κρατήσετε στην ψηφοφορία; Υπέρ ή κατά και γιατί;"

            "Στις πλέον κρίσιμες ώρες που περνάει μεταπολεμικά η χώρα, καλούμαστε για πολλοστή φορά να ψηφίσουμε ένα πολυνομοσχέδιο «σωτηρίας», με τη μορφή του κατεπείγοντος, το οποίο περιέχει και πάλι αρκετές  αντισυνταγματικές ρυθμίσεις. Το χειρότερο όμως είναι, ότι είναι ένα νομοσχέδιο Εθνικού διχασμού και εξαθλίωσης της μισθωτής εργασίας.

 

            Θα καταψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο γιατί λέμε ΟΧΙ:

-         σε «τυφλές» απολύσεις ανθρώπων και μάλιστα με αδιαφανή κριτήρια και χωρίς προφανές αποτέλεσμα.

-         Σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

-         Σε νέα φοροκαταιγίδα στα ήδη πληττόμενα νοικοκυριά, με μεγάλα θύματα αυτή τη φορά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ανάπηρους, πολύτεκνους και τρίτεκνους.

-         Στην εγκατάσταση νέου κομματικού κράτος, όπου ο υπουργός θα τοποθετεί  διευθυντές, αγνοώντας τα προσόντα του πλέον αξιόλογου προσωπικού που διαθέτει το δημόσιο (πτυχιούχοι, μεταπτυχιακοί, διδάκτορες, ειδικό επιστημονικό προσωπικό).

-         Σε μισθούς των 600€ για νέους δασκάλους, γιατρούς, νέους ανθρώπους.

 

            Το ΠΑΣΟΚ εκλέχθηκε πριν 2 χρόνια για να «σώσει» τη χώρα και πλέον η χώρα αγωνιά πως θα σωθεί από το ΠΑΣΟΚ.  Ας πάρει πίσω το απαράδεκτο νομοθέτημα και επιτέλους ας προσφύγει άμεσα  σε εκλογές".