Θ.Καράογλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: όχι στις απολύσεις στο δημόσιο

Θ.Καράογλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: όχι στις απολύσεις στο δημόσιο

Απόσπασμα από το site του Ράδιο Θεσσαλονίκη :  http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=10793

Για "εξαπάτηση του ελληνικού λαού" μίλησε στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" η βουλευτής της ΝΔ για την Β' Περιφέρεια Θεσσαλονικης, Θόδωρος Καράογλου.


"ΟιΈλληνες πολίτες εξαπατήθηκαν και ψήφισαν για καλύτερες ημέρες," σημείωσαν ενώ τόνισε πως η ΝΔ δεν είπε πως "θα κάνει την Ελλάδα Δανία του Νότου."

Σκοπός του κόμματος της αξιωματική αντιπολίτευσης είναι να "περάσουμε απέναντι με τις μικρότερες δυνατές απώλειες". Δεν "τάζουμε λαγούς με πετραχήλια" είπε ο βουλετής της ΝΔ.

Ο κύριος Καράογλου 'στόχευσε'και τις τράπεζες δηλώνοντας πως τα δις που πήραν δεν πρέπει να "...μένουν στα σεντούκια τους".

Οκύριος Καράογλου τάχθηκε κατά των απολύσεων στο δημόσιο και πρότεινε "πάγωμα προσλήψεων για τα επόμενα τρία χρόνια και αναλογία 1/5 στις προσλήψεις"

Για τη ΔΕΗ ο κύριος Καράογλου εστίασε στο ότι η ΝΔ συμφωνεί με την παραμονή των δικτύων και των υποδομών στο κράτος.

Όσογια τη συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ ο κύριος Καράογλου ανέφερε πως η ΝΔ δεν εμμένει σε ένα "στείρο όχι σε όλα" και "επιδιώκει το διάλογο".


Η κος Καράογλου αντιτάχθηκε δε στην εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης.

Τέλοςγια το ζήτημα του μνημονίου ο κύριος Καράογλου αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας που πρέπει, λέει, να ακολουθήσουμε.