Ο Θ. Καράογλου μιλάει στο "Αθλητικό Metropolis" για τον αγώνα δικαίωσης του Ηρακλή

Ο Θ. Καράογλου μιλάει στο "Αθλητικό Metropolis" για τον αγώνα δικαίωσης του Ηρακλή

Θ. Καράογλου: "Ανοίγει πόρτες ο Βάσια"

Συγκρατημένα αισιόδοξος ήταν ο Θόδωρος Καράογλου για τον αγώνα δικαίωσης που κάνει ο Ηρακλής

Ένα από τα πρόσωπα που πρωτοστατεί στη "μάχη" του Ηρακλή για την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ, ο Θόδωρος Καράογλου, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες ημέρες, από την επιτροπή που συστάθηκε από βετεράνους ποδοσφαιριστές και ανθρώπους της "κυανόλευκης" οικογένειας.

Ο βουλευτής ΝΔ και γνωστός για τα αισθήματά του για τον Ηρακλή, άφησε αιχμές για την πρώην διοίκηση, λέγοντας: "Γίνονται αυτά που θα έπρεπε να γίνουν. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ένα μήνα πριν δεν έλεγαν κάποιοι ότι όλα είναι καλά. Τώρα εκ των υστέρων προσπαθούμε να τακτοποιηθούμε. Έχουμε την Πέμπτη το θέμα της πλαστής ενημερότητας. Αν ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα που είναι σημαντικό θα μπορούμε να δούμε αισιοδοξία την επόμενη μάχη, τη μάχη της αδειοδότησης".

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απορρίφθηκε η επιλογή της προσφυγής στο CAS, ο κ. Καράογλου τόνισε: "Ο δρόμος που μας μένει είναι ο δρόμος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ. Η προσφυγή στο ΚΑΣ είναι κάτι που θα αργήσει πολύ να εκδικαστεί, είναι πολυέξοδη και πιθανότατα θα είναι αρνητική. Αν αυτοί διαπιστώσουν και το παραμικρό ψεγάδι στο φάκελο του Ηρακλή τους είναι αδιάφορο τι θα γίνει, θα πάρουν μία καταδικαστική απόφαση. Αυτό είναι το αμέσως επόμενο βήμα, αφού πρώτα ξεπεράσουν το θέμα της πλαστής ενημερότητας".

Αναφέρθηκε επίσης στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Αντώνη Ρέμο, επισημαίνοντας ότι κάνει και ο ίδιος προσπάθεια να βοηθήσει: "Γίνονται πολλές επαφές με πολλούς ανθρώπους. Βεβαίως ο Αντώνης Ρέμος που είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Ηρακλή προσπαθεί να βοηθήσει και βοηθάει όσο  μπορεί τον Ηρακλή. Έχουμε φτάσει πολύ ψηλά και προσπαθούμε με πολλούς ανθρώπους από πολλούς χώρους να βοηθήσουμε αυτή την απόφαση. Θα το παλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε, τη δικαίωση του Ηρακλή".

Το δυσάρεστο για τον Ηρακλή είναι ότι καλείται να... αφήσει στην άκρη προς το παρόν το θέμα της αδειοδότησης, για να ασχοληθεί με τη δικαστική μάχη της Πέμπτης μετά την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης. "Αυτό που κατηγορούμαστε την Πέμπτη είναι πιο σοβαρό. Μετά θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Παλεύεται η ιστορία. Δεν πάμε σαν πρόβατα σε σφαγή", είπε ο Θεσσαλονικιός βουλετής.

Τέλος αναφερόμενος στην παρουσία των Βασίλη Χατζηπαναγή, Σάββα Κωφίδη και Λάκη Παπαϊωάννου στην επιτροπή που έχει συσταθεί, τόνισε: "Η παρουσία Χατζηπαναγή, Κωφίδη και Παπαϊωάννου ανοίγει πόρτες. Είναι από τα άτομα που ήταν οι αθλητικές σημαίες του Ηρακλή, όλοι ξέρουν την ποιότητά τους και ανοίγουν πόρτες".