Δελτίο Τύπου τελετής Θεμελίωσης του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Δελτίο Τύπου τελετής Θεμελίωσης του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Στην τελετή θεμελίωσης του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, παρέστη ο Βουλευτής κ. Θεόδωρος Καράογλου. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010, σηματοδοτεί την έναρξη ενός σημαντικού έργου του Β.Ε.Θ.

ImageImage

Ο κ. Καράογλου, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, τόνισε μεταξύ άλλων τη σπουδαιότητα του έργου, ενός έργου που όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει στρατηγείο του Β.Ε.Θ. και όλων των βιοτεχνών του νομού μας, ενώ συνεχάρη θερμά τη δραστήρια διοίκηση του Επιμελητηρίου που με τις άοκνες προσπάθειές της, υπό την καθοδήγηση του άξιου προέδρου της κου Σωτήρη Μαγόπουλου, ξεκίνησε ένα τόσο σημαντικό έργο.

Τέλος κάλεσε την Κυβέρνηση, διά του παριστάμενου υφυπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κου Μάρκου Μπόλαρη, να σταθεί στο πλευρό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και να εντάξει το έργο σε αναπτυξιακά προγράμματα, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να αποκτήσει το στρατηγείο των βιοτεχνών «σάρκα και οστά».