Δελτίο Τύπου δήλωσης του Θ. Καράογλου για τον Ηρακλή

Δελτίο Τύπου δήλωσης του Θ. Καράογλου για τον Ηρακλή

Ο βουλευτής κ. Θεόδωρος Καράογλου της ΝΔ Β΄ Περιφέρειας  Θεσσαλονίκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με αληθινό πόνο ψυχής, όχι μόνον εγώ, αλλά χιλιάδες φίλαθλοι σε όλη την Ελλάδα -ανεξαρτήτως σωματειακής τους τοποθέτησης- παρακολουθούμε την «γενναία προσπάθεια» της ΕΠΟ, να ξεκινήσει τον αγώνα για την «κάθαρση» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, για άλλη μια φορά από το μόνιμο θύμα των τελευταίων ετών, τον ιστορικό ΗΡΑΚΛΗ.

Κάποιοι, προφανώς μη γνωρίζοντας τίποτε για την πάνω από 100 χρόνια ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ, γεμάτη από εθνική - κοινωνική - πολιτιστική - αθλητική προσφορά, επέλεξαν για άλλη μια φορά το «εύκολο θύμα» όπως νομίζουν, για να πειραματισθούν πάνω του, τον αρχαιότερο σύλλογο της χώρας ΗΡΑΚΛΗ.

Πλανώνται όμως πλάνη οικτρά. Γιατί στον κατήφορό τους αυτό, αφ' ενός έχουν μείνει ηθικά  αλλά και πραγματικά πολύ μόνοι τους, αφετέρου, γιατί όλοι οι υγιείς φίλαθλοι -επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, ανεξαρτήτως σωματειακής τοποθέτησης- στέκονται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου και αγωνιζόμενου σήμερα ΗΡΑΚΛΗ.

Σε ό,τι με αφορά, ως φίλαθλο της ιστορικής μας ομάδας, αλλά και ως βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δηλώνω ότι ξεκινάμε θεσμικά μαζί με τον υπεύθυνο του τομέα Αθλητισμού της ΝΔ κ. Κώστα Κουκοδήμο την προσπάθεια για την δικαίωση του σωματείου μας. Όλοι ενωμένου γύρω από την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου της ΠΑΕ, στέλνουμε το μήνυμα: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ζητάει χάρες από κανέναν, απαιτεί ισονομία και ισοπολιτεία,  ότι δηλαδή ισχύει  και για όλα τα άλλα αθλητικά σωματεία».