Δήλωση Θ. Καράογλου για τη δημιουργία Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Δήλωση Θ. Καράογλου για τη δημιουργία Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Την πολλή σημαντική πρωτοβουλία των εμπόρων του Δήμου Ωραιοκάστρου για τη δημιουργία του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Ωραιοκάστρου, με την πραγματοποίηση εκλογών στις 16 Οκτωβρίου, χαιρετίζει ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής ΝΔ  Β' Περ. Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτής Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. 

«Η περίοδος, που διανύουμε είναι η κρισιμότερη των τελευταίων ετών. Η χώρα μας βιώνει την πιο άγρια οικονομική κρίση από τη μεταπολίτευση και μετά. Κρίση, που αναμφισβήτητα επηρεάζει και καθορίζει το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας, την πορεία της αγοράς και το μέλλον της πατρίδας μας. Στην παρούσα οικονομική κρίση μεγάλο πλήγμα δέχεται η αγορά και ο εμπορικός κόσμος εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας και της αβεβαιότητας που επικρατεί.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ενέργειες, όπως η ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, αναπτερώνουν και δημιουργούν ελπίδα τόσο στους εμπόρους, όσο και στο αγοραστικό κοινό. Ένας Εμπορικός Σύλλογος για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, αλλά και για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων που αφορούν στην τοπική αγορά, αποτελεί όργανο για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και για την αναστροφή του έντονα αρνητικού κλίματος, που επικρατεί σε αυτήν. Ο διευρυμένος Δήμος Ωραιοκάστρου έχει ανάγκη από έναν ισχυρό Εμπορικό Σύλλογο, έτσι ώστε να συμβάλλει στην ανάκαμψη του δυσμενούς οικονομικού κλίματος.

Θα ήθελα να χαιρετίσω την πρωτοβουλία ίδρυσης του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και να επισημάνω, ότι θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης σε αυτό σας το ξεκίνημα και σε όσες ενέργειες προβείτε στο μέλλον».