Συμμετοχή Θ. Καράογλου στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μάλτα

Συμμετοχή Θ. Καράογλου στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μάλτα

Στη Μάλτα θα βρεθεί ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β' Περ. Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτής Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 μαζί με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Πουπάκη.

Ο κύριος Καράογλου θα συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κοινοβουλευτική Ομάδα Εργασίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Workers' Group) σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και την Πορτογαλία, ως ένας από τους βασικούς ομιλητές του συνεδρίου.

Ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στη Μάλτα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και θα δώσει το παρών σε δείπνο που θα παραθέσουν οι διοργανωτές για τους συνέδρους. Θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κοινοβουλευτικής Ομάδας Εργασίας του ΕΛΚ κα Ria Oomen Ruijten και τους υπόλοιπους ομιλητές του συνεδρίου μεταξύ των οποίων ο κ. Jose Silva Peneda, Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο κ. Laszlo Andor, Επίτροπος Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης και ο κ. Xavier Bertrand, Υπουργός Εργασίας της Γαλλίας.

Η επίσκεψη του κ. Καράογλου στη Μάλτα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί με την κεντρική ομιλία του στο συνέδριο, όπου ο βουλευτής της ΝΔ θα έχει την ευκαιρία να αναφερθεί στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας, την οικονομική πολιτική που επέλεξε να ακολουθήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τις συνέπειες που έχει επιφέρει αυτή στην αντιμετώπιση της κρίσης οδηγώντας, ουσιαστικά τη χώρα σε αδιέξοδο. Στον αντίποδα όλων αυτών ο κ. Καράογλου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την υπεύθυνη πρόταση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.