Επίσκεψη Θ. Καράογλου στην Κατερίνη προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Πιερίας

Επίσκεψη Θ. Καράογλου στην Κατερίνη προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Πιερίας

Την πόλη της Κατερίνης επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής ΝΔ Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτής υπεύθυνος  του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Πιερίας. 

Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται  στα πλαίσια της ενημέρωσης και προετοιμασίας για την επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στην 76η ΔΕΘ, όπου και θα παρουσιάσει κατά την ομιλία του την επικαιροποιημένη πρόταση του κόμματος για την αντιμετώπιση της κρίσης και την έξοδο της χώρας από το αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεται από την πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

ImageImage

ImageImage

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Καράογλου ξεκίνησε με συνέντευξη που παραχώρησε  ο βουλευτής στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΟΝ. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής και συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας.

Ο κ. Καράογλου χαρακτήρισε αδιέξοδη την οικονομική πολιτική, που ασκεί η κυβέρνηση και ανέφερε πως η Ν.Δ. από την πρώτη στιγμή διαφώνησε με το Μνημόνιο, καθώς δεν έβγαιναν οι αριθμοί. Σημείωσε δε πως όλα τα βασικά στοιχεία του μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου έπεσαν έξω, καθώς η ύφεση διογκώθηκε, τα έσοδα του κράτους μειώθηκαν και οι δαπάνες αυξήθηκαν. «Υπάρχει υστέρηση σε όλους τους τομείς. Ακολουθούν αδιέξοδη πολιτική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου. Σημείωσε δε πως η κυβέρνηση δημιουργεί ένα κλίμα τρομοκρατίας με σκοπό να πάρει τα μέτρα, επισημαίνοντας τα τεράστια λάθη που έκανε με την πολιτική που ακολούθησε και τις οριζόντιες περικοπές που έκανε, δημιουργώντας πρόβλημα στην αγορά.

Ο Βουλευτής της ΝΔ Θεσσαλονίκης τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η χώρα να ακολουθήσει διαφορετική πολιτική, προσθέτοντας πως αν δεν υπάρξει ανάπτυξη δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα. Ο κ. Καράογλου τόνισε πως ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς το Σάββατο από το βήμα της ΔΕΘ θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματός τους για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. «Δεν υποσχόμαστε πως λεφτά υπάρχουν. Αυτό που λέμε είναι πως με σκληρή δουλειά και συγκεκριμένη πρόταση θα αντιμετωπίσουμε την κρίση», είπε ο κ. Καράογλου, προσθέτοντας πως ο ελληνικός λαός ακούει τις προτάσεις της Ν.Δ., κάτι που αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων μηνών, καθώς προηγείται του κυβερνώντος κόμματος.