Πρόγραμμα επίσκεψης Θ. Καράογλου στα Γιαννιτσά, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πρόγραμμα επίσκεψης Θ. Καράογλου στα Γιαννιτσά, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο κύκλος των επισκέψεων του κυρίου Θεόδωρου Καράογλου, βουλευτή ΝΔ Β' Περ. Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτή Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, σε πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια της κομματικής προσπάθειας της Νέας Δημοκρατίας για την καλύτερη και άμεση ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών αναφορικά με την πρόταση εξόδου από την κρίση, που κατέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο στις 12 Μαΐου. 

Ο κ. Καράογλου θα επισκεφτεί σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου την πόλη των Γιαννιτσών προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ «ΝΔ» του Νομού Πέλλας προκειμένου να πραγματοποιήσει κύκλο επαφών και συνομιλιών τόσο με τους πολιτικούς εκπροσώπους της περιοχής, όσο και με τους απλούς πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα Γιαννιτσά ο κ. Καράογλου θα μιλήσει σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Γιαννιτσών στις 19:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στα πλαίσια της εντατικής προσπάθειας της ΝΔ για αναλυτική παρουσίαση του προγράμματός της στους πολίτες προκειμένου να γίνει κατανοητό ότι υπάρχει και άλλος δρόμος από τον αδιέξοδο δρόμο του Μνημονίου, πως ο Ελληνικός λαός έχει επιλογές, πως υπάρχει πρόταση ανάπτυξης, ελπίδας και προόδου για τη χώρα.