Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Θ. Καράογλου στις Σέρρες τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Θ. Καράογλου στις Σέρρες τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Επίσκεψη στην πόλη των Σερρών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ο βουλευτής της ΝΔ Β' Περ. Θεσσαλονίκης κύριος Θεόδωρος Καράογλου, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ «ΝΔ» Νομού Σερρών.

Ο στόχος και ο σκοπός της συγκεκριμένης επίσκεψης εντάσσεται στα πλαίσια της κομματικής προσπάθειας της ΝΔ  για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, σχετικά με την πρόταση εξόδου από την κρίση, που κατέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς, στο Ζάππειο στις 12 Μαΐου.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, ο βουλευτής κ Θεόδωρος Καράογλου, παραχώρησε τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα τρία τηλεοπτικά κανάλια του νομού Σερρών και συγκεκριμένα στο TV "Δίκτυο" και στη δημοσιογράφο κυρία Ιωάννα Μυλωνά, στο TV "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" και στη δημοσιογράφο κυρία Λία Μαυρίδου και στο TVS και στη δημοσιογράφο κυρία Αλευρά. Ακόμη, στις 7 το απόγευμα, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Σερρών, προς όλα τα τοπικά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τέλος, η άκρως πετυχημένη αυτή επίσκεψη, ολοκληρώθηκε με σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Νομού Σερρών, με την παρουσία των βουλευτών και πολιτευτών του νομού, των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, των προέδρων των Τοπικών Επιτροπών της ΝΔ στο Νομό Σερρών, καθώς επίσης και άλλων κομματικών στελεχών. Εκεί, μετά την ανάλυση της οικονομικής πρότασης της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση, ο βουλευτής κ. Θόδωρος Καράογλου απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων σε μια σύσκεψη που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες.

Με την επίσκεψη αυτή του κυρίου Θόδωρου Καράογλου, ενημερώθηκαν οι πολίτες, αλλά και τα κομματικά στελέχη της ΝΔ για την πρόταση εξόδου από την κρίση και αναλύθηκε η πρόταση ανάπτυξης της οικονομίας και ελπίδας για τον Ελληνικό λαό της ΝΔ, που μπορεί συντομότερα, με το μικρότερο δυνατόν κοινωνικό κόστος να οδηγήσει σε έξοδο από την κρίση, που η πολιτική του μνημονίου, της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχει εγκλωβίσει τη χώρα.