Ενημερωτικές εξορμήσεις Θ. Καράογλου και διανομή υλικού για το Ζάππειο ΙΙ

Ενημερωτικές εξορμήσεις Θ. Καράογλου και διανομή υλικού για το Ζάππειο ΙΙ

Ενημερωτικές εξορμήσεις με διάλογο και διανομή υλικού με την πρόταση εξόδου από την κρίση, όπως παρουσιάστηκε στις αρχές Μαΐου από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, περιλαμβάνει ο απολογισμός της εβδομάδας που πέρασε.

Μετά από σχετική απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Περ. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., την προηγούμενη εβδομάδα, κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ «σάρωσαν» όλο το Νομό Θεσσαλονίκης, μοιράζοντας το σχετικό υλικό και ενημερώνοντας τους πολίτες για την πρόταση ελπίδας της ΝΔ.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Καράογλου, επικεφαλής κλιμακίου κομματικών στελεχών και στελεχών της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν τα Κουφάλια, τη Χαλκηδόνα και τον Αγ. Αθανάσιο την Πέμπτη 2 Ιουνίου, τον Λαγκαδά την Παρασκευή 3 Ιουνίου και το Ωραιόκαστρο το Σάββατο 4 Ιουνίου.

ImageImage

ImageImage

 

 

 

 

 

 

 

Στις παραπάνω πόλεις του Νομού μας, έγινε διανομή ενημερωτικού υλικού, ενώ επιπλέον στο Ωραιόκαστρο υπήρξε και ενημερωτικός διάλογος με πολίτες της περιοχής.

 

Με τον τρόπο αυτό και με ανάλογες δράσεις σε όλη τη χώρα, διαχέεται η ενημέρωση σε όλους τους πολίτες της πατρίδας μας και γίνεται κατανοητό σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ότι εκτός από τον αδιέξοδο δρόμο του Μνημονίου, στον οποίο μας οδηγεί η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει και άλλος δρόμος εξόδου από την κρίση, υπάρχει η πρόταση ανάπτυξης και ελπίδας που κατέθεσε στο Ζάππειο ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς.