Επίσκεψη-Περιοδεία Θόδωρου Καράογλου στις Σέρρες, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Επίσκεψη-Περιοδεία Θόδωρου Καράογλου στις Σέρρες, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Την πόλη των Σερρών θα επισκεφτεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής ΝΔ Β΄ Περιφ. Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτής Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ  Σερρών.  Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται  στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών για το οικονομικό πρόγραμμα της Νεας Δημοκρατίας, όπως το παρουσίασε πρόσφατα στο Ζάππειο ΙΙ ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο βουλευτής συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σερρών κ. Κώστα Στάγκο και κομματικά στελέχη θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα στις 19:00 θα δοθεί στα γραφεία του κόμματος συνέντευξη τύπου, ενώ στις 20:30 της ίδιας ημέρας ο κ. Καράογλου θα συμμετέχει σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ  Σερρών με την παρουσία και άλλων κομματικών στελεχών.

Η Νέα Δημοκρατία καθημερινά εντείνει την προσπάθειά της για αναλυτική παρουσίαση του προγράμματός της στον ελληνικό  λαό, στέλνοντας παράλληλα σε όλους τους Έλληνες πολίτες το αισιόδοξο μήνυμα ότι εκτός από τον αδιέξοδο δρόμο του Μνημονίου υπάρχει και άλλος δρόμος, αυτός που προτείνει η Νέα Δημοκρατία, ο δρόμος της ουσιαστικής επανεκκίνησης της Ελληνικής οικονομίας και της ελπίδας για τη χώρα και όλο τον ελληνικό λαό