Πρόσκληση στην εκδήλωση με θέμα "Η ελληνική κρίση" με ομιλητή τον Θ. Καράογλου το Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πρόσκληση στην εκδήλωση με θέμα "Η ελληνική κρίση" με ομιλητή τον Θ. Καράογλου το Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Η ελληνική κρίση σε νέα φάση: Ευκαιρίες και Κίνδυνοι» θα είναι ο Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής Β' Περ. Θεσσαλονίκης, Αναπληρωτής Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Την εκδήλωση διοργανώνει η εφημερίδα Free Sunday και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2011, στο "PUNTO ES" (Φράγκων 2-4, δίπλα στον Δημόκριτο, Θεσσαλονίκη) και ώρα 11 το πρωί.

Το πάνελ των ομιλητών συμπληρώνουν οι κύριοι: Γιώργος Φλωρίδης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Ιωάννης Μουρμούρας, Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δημήτρης Μάρδας, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Κύρτσος, Εκδότης "City Press - Free Sunday", Χρήστος Μάτης, Δημοσιογράφος-Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση που είναι ανοιχτή για το κοινό θα μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση και μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας Free Sunday www.freesunday.gr στο link http://www.yourmedia.gr/admin/freesunday/player2.htm