Δήλωση για τον ΗΡΑΚΛΗ μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητισμού στη Βουλή

Δήλωση για τον ΗΡΑΚΛΗ μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητισμού στη Βουλή

Μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Υποεπιτροπής, αρμόδιας επί θεμάτων Αθλητισμού της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, όπου παρευρέθηκε και έδωσε εξηγήσεις ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος παρέστη και τοποθετήθηκε επί της διαδικασίας, σε δήλωσή του μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Υπάρχουν δυο πολύ θετικές εξελίξεις. Πρώτον, για πρώτη φορά η Βουλή των Ελλήνων και η αρμόδια Επιτροπή Αθλητισμού ασχολήθηκε με το πρόβλημα ενός αθλητικού σωματείου. Αυτό δείχνει αφενός τις πολλές πιέσεις που ασκήθηκαν για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο και αφετέρου το πόσο «βαρύ» είναι το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ.

Δεύτερον, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος δεσμεύτηκε, ότι θα προτείνει εντός μιας εβδομάδας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ την αποδοχή μιας επιτροπής τεχνοκρατών, που θα προταθεί διακομματικά από τη Βουλή των Ελλήνων και η οποία για λόγους διαφάνειας και ισονομίας θα ελέγξει τους φακέλους των 16 ΠΑΕ.

Μετά από τις παραπάνω εξελίξεις, μια αμυδρή αχτίδα φωτός φαίνεται στο βάθος για τη σωτηρία του ΗΡΑΚΛΗ και πιστεύω, ότι αν συνεχίσουμε μεθοδικά και ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα».