«Πάγιο και διαχρονικό αίτημα η ενίσχυση του ΥΜΑΘ», δήλωση ΥΜΑΘ, Θ. Καράογλου κατά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Αθ. Σκορδά

«Πάγιο και διαχρονικό αίτημα η ενίσχυση του ΥΜΑΘ», δήλωση ΥΜΑΘ, Θ. Καράογλου κατά τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Αθ. Σκορδά

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Αθανάσιο Σκορδά, είχε το απόγευμα της Τρίτης (31 Ιουλίου 2012) στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.

Image

«Με τον κ. Σκορδά έχουμε μια αγαστή συνεργασία, μια συνεργασία υποδειγματική και έτσι θα συνεχίσουμε. Το πρόβλημά μας δεν είναι το ποιος εποπτεύει τους φορείς. Αυτό που προέχει είναι πως όλοι μαζί, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος,  θα δώσουμε τη μάχη με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η χώρα πρέπει να βγει το συντομότερο δυνατόν από την κρίση και να δώσουμε στους Έλληνες πολίτες μια καλύτερη προοπτική, ένα καλύτερο μέλλον, τη δυνατότητα να χαμογελάσουν» τόνισε ο κ. Καράογλου, προσθέτοντας πως «η ενίσχυση του Υπουργείου είναι πάγιο και διαχρονικό αίτημα. Είναι ένα θέμα που έχει σχέση με την πολιτική βούληση που έχει εκφραστεί από τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να ενισχύσει πραγματικά το ΥΜΑΘ και αυτό, μέρα με την ημέρα, γίνεται πράξη».

«Σε αυτήν την προσπάθεια», συνέχισε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, «δεν είμαστε μόνοι μας. Οι συνάδελφοι από όλα τα Υπουργεία συνεργάζονται μαζί μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της Βόρειας Ελλάδας».