Περιοδεία Προέδρου ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, στη Μακεδονία, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Περιοδεία Προέδρου ΝΔ, κ. Αντώνη Σαμαρά, στη Μακεδονία, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

 

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κύριο Αντώνη Σαμαρά, συνόδευσε ο Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μακεδονίας-Θράκης, στη μεγάλη περιοδεία της Νέας Δημοκρατίας στη Μακεδονία, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου.

Ο κ. Καράογλου μαζί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και το κλιμάκιο του κόμματος, επισκέφτηκαν στο Αιγίνιο Πιερίας το εργοστάσιο υψηλής τεχνολογίας "OLYMPIA ELECTRONICS", ιδιοκτησίας του Προέδρου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, κου Δημήτρη Λακασά.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Αιγινίου, όπου το κλιμάκιο της ΝΔ έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο και πρώην βουλευτή της ΝΔ κ. Βαγγέλη Πολύζο, ενώ αργότερα μεταβήκανε στη Μελίκη Ημαθίας, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης με παραδοσιακά όργανα και μουσική.

Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Προέδρου της ΝΔ ήταν η Βέροια και η βραβευμένη δημοτική βιβλιοθήκη πρότυπο που κοσμεί την πόλη.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τον Θεόδωρο Καράογλου και το κλιμάκιο της ΝΔ, επισκέφτηκαν στη Νάουσα τον αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συγκέντρωση των στελεχών της ΝΟ.Δ.Ε. στην πόλη της Νάουσας.

Τέλος, ακολούθησε  η επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην πόλη της Έδεσσας, όπου δεκάδες πολίτες περίμεναν τον Πρόεδρο της ΝΔ κύριο Αντώνη Σαμαρά στο ξενοδοχείο "Ξενία" και είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί του για την πολιτική κατάσταση και τις θέσεις της ΝΔ.

Ο κ. Καράογλου από την Έδεσσα, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Οι σταθμοί της περιοδείας του κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής τον Πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας δεν είναι τυχαίοι. Στον αντίποδα της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης, υπάρχει και η Ελλάδα που μπορεί, η Ελλάδα της παραγωγής, της δημιουργίας και της ανάπτυξης. Γι' αυτήν την Ελλάδα αγωνίζεται και αγωνιά η ΝΔ.

Την επόμενη μέρα των εκλογών της 17ης Ιουνίου η χώρα χρειάζεται μία Κυβέρνηση σίγουρη και συγκροτημένη για το όραμα που έχει για την Ελλάδα. Μία Κυβέρνηση που με σταθερότητα και ασφάλεια θα μπορέσει να δώσει ευκαιρίες και να αξιοποιήσει όλη αυτή τη δυναμική, τον φυσικό πλούτο και το ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας".