Δήλωση του Θ. Καράογλου «Η ΝΔ έχει τις απαντήσεις στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα»

Δήλωση του Θ. Καράογλου «Η ΝΔ έχει τις απαντήσεις στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα»

Μετά την εκδήλωση που διοργάνωσε η Β' ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης στο Συνεδριακό Κέντρο της Σίνδου με ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, ο Θεόδωρος Καράογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η επόμενη μέρα διακυβέρνησης της χώρας είναι το μεγάλο ζητούμενο, είναι αυτό που πρέπει να απασχολήσει κάθε πολίτη.

Η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένες απαντήσεις στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και τους πολίτες. Και τις απαντήσεις αυτές παρουσίασε ο Προέδρός μας, ο Αντώνης Σαμαράς  με συγκεκριμένα στοιχεία στις ομιλίες του για το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, για τον πολιτισμό και τις τέχνες, για την πολιτική, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, την υγεία, την παιδεία και την ασφάλεια.

Και εκδηλώσεις όπως η σημερινή μας δίνουν την ευκαιρία της επικοινωνίας και του διαλόγου με τους πολίτες, για να συζητήσουμε όλα αυτά που απασχολούν την καθημερινότητα του Έλληνα, αυτά που τον αγχώνουν και αυτά που φοβάται. Γιατί στη Νέα Δημοκρατία δεν φοβηθήκαμε τις λέξεις, ούτε παίζουμε με αυτές. Ο λόγος μας βασίζεται στην ειλικρίνεια και στο εφικτό. Για αυτό και δεν έχουν απόσταση τα λόγια από τις πράξεις μας».