Σε εκδήλωση της Τ.Ο. Ν.Δ. Σκύδρας ο Θ. Καράογλου

Σε εκδήλωση της Τ.Ο. Ν.Δ. Σκύδρας ο Θ. Καράογλου

Σε εκδήλωση κοπής πίτας της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σκύδρας, το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2012 βρέθηκε ως καλεσμένος και ομιλητής ο  Θεόδωρος Καράογλου.

Image

Παρουσία βουλευτών, πολιτευτών, μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελεχών και φίλων της ΝΔ ο κ.  Καράογλου αφού χαιρέτησε τον κόσμο κι ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος, σημείωσε ότι η φετινή μπορεί είναι η χρονιά που θα φέρει την ελπίδα και την αλλαγή στην Ελλάδα, αρκεί οι πολίτες να αναλογιστούν την κρισιμότητα της ψήφου τους και να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές.

Αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση της χώρας και τα εγκληματικά λάθη και τις σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ, που μας οδήγησαν σ΄ αυτό το σημείο. Ένα ΠΑΣΟΚ, που προσπάθησε να αμαυρώσει την εικόνα της χώρας από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησής του, με ύβρεις που εξαπέλυε εναντίον της προηγούμενη κυβέρνησης του κ. Καραμανλή και σε συνδυασμό με τη δημιουργική λογιστική που εφάρμοσε μετά την εκλογική του νίκη της 4ης Οκτωβρίου 2009, αλλά και με το φούσκωμα ακόμα περισσότερο των αριθμών των δεικτών, έφερε αρχικά το αδιέξοδο και στη συνέχεια -με την συνεχιζόμενη απραξία- το μνημόνιο στη χώρα, με τα γνωστά αποτελέσματα. Και τελικά, κατάφερε και μας έκανε το μαύρο πρόβατο, δηλ. τη χώρα με τη χειρότερη οικονομία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Μακεδόνας Βουλευτής, εξήγησε με παραδείγματα τη δημιουργική λογιστική και το φούσκωμα των δεικτών της οικονομίας, που έπραξε το ΠΑΣΟΚ και οδήγησε την Ελλάδα στο δρόμο του μνημονίου, που από την πρώτη στιγμή η ΝΔ και ο Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς ήτανε σίγουροι για το λάθος της απόφασης αυτής και πρότειναν μέσα από το Ζάππειο αρχικά και από το Ζάππειο 2 στη συνέχεια, ξεκάθαρες λύσεις για την αντιμετώπιση της χώρας. Λύσεις που σήμερα αποδεικνύεται ότι αν είχαν αποδεχθεί η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο προ δυόμισι μηνών παραιτηθέντος Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα έπαιρνε η οικονομία της χώρας αυτή τη ραγδαία πτωτική πορεία και δεν θα έμπαιναν στη ζωή μας οι έννοιες: μείωση των μισθών και συντάξεων, αύξηση των φόρων, χαράτσια, κλπ.

Συνέχισε, ότι ο κόσμος κουράστηκε από το ΠΑΣΟΚ που με κύριο προεκλογικό σλόγκαν το περίφημο „λεφτά υπάρχουν“ ξεγέλασε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και οδήγησε την Ελλάδα ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία, ενώ όπως έδειξαν και δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, ο λαός αναγνωρίζει την υπεύθυνη πολιτική του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας και αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί και δια της επίσημης ψήφου στις εκλογές που θα γίνουν όπως είπε μέσα στον Απρίλη, για να αποκομίσει η Νέα Δημοκρατία την ισχυρότερη δυνατή εντολή από τον λαό, ώστε να μπορέσει να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του μνημονίου και να φέρει καλύτερες συνθήκες στη ζωή των Ελλήνων και εξήγγειλε κάποιες άμεσες αλλαγές μόλις αναλάβει η ΝΔ την διακυβέρνηση της χώρας, όπως αποκατάσταση των μικροσυνταξιούχων που λαμβάνουν συντάξεις κάτω από τα 700 ευρώ.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ από το pella-news.com 

Το video της ομιλίας: τμήμα 1, τμήμα 2 , τμήμα 3.