Οι νέοι στηρίζουν και ψηφίζουν Θεόδωρο Καράογλου

Θεσσαλονίκη, 19 Μαΐου 2023

Δελτίο Τύπου
Οι νέοι στηρίζουν και ψηφίζουν Θεόδωρο Καράογλου

Την αμέριστη υποστήριξή τους στον Θεόδωρο Καράογλου διατράνωσαν οι νέοι της Θεσσαλονίκης με τη συγκλονιστική συμμετοχή και παρουσία τους στο πάρτι νεολαίας που διοργάνωσε στον «Omilo».
Σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική, καλή παρέα και χαλαρή πολιτική συζήτηση, με πρωταγωνιστές τους νέους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατέκλυσαν κάθε σημείο του γνωστού μαγαζιού στη Νέα Παραλία, ο κ. Καράογλου τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του και τις ξεχωριστές στιγμές γεμάτες ζωντάνια, παλμό, ορμή και ενθουσιασμό λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος και ανοίξουν οι κάλπες.
Το θέμα που κυριάρχησε στις συζητήσεις ήταν το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Ελλάδα πλουσιότερη, ισχυρότερη και πιο δίκαιη, αλλά και οι βασικές πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία που είναι οι καλύτεροι μισθοί, η καλύτερη υγεία και η καλύτερη παιδεία. «Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας είναι μεγάλες και ευοίωνες και μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τις αξιοποιήσει αποτελεσματικά» τόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου, δίνοντας έμφαση στις κυβερνητικές παρεμβάσεις που κινούνται στην ανάκτηση του νεανικού κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό.
Όπως ανέφερε: «Το μεγαλύτερο ΑΕΠ, οι μεγάλες επενδύσεις επιχειρηματικών κολοσσών παγκόσμιου βεληνεκούς, η διάθεση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την εκπαίδευση σε νέες δεξιότητες και προγράμματα που αφορούν μόνο τη νέα γενιά, είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι οι νέοι αποτελούν προτεραιότητά της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, διότι είναι το μέλλον της πατρίδας μας».
Και πρόσθεσε: «Οι νέοι μας γνωρίζουν ότι κάθε πολίτης ευδοκιμεί ατομικά, μόνο αν η πατρίδα μας ευημερεί συνολικά. Εσείς είστε το μέλλον, εσείς θα πάτε την Ελλάδα σταθερά, τολμηρά, μπροστά».
Σήμερα ο κ. Καράογλου ολοκληρώνει την προεκλογική του δραστηριότητα με ομιλία στο Νέο Ρύσιο και κεντρική προεκλογική ομιλία στο Πανόραμα (Ξενοδοχείο «Αστέρια»).