«Με την ψήφο μας να επικυρώσουμε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ»

«Με την ψήφο μας να επικυρώσουμε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ» Κύριο

Θεσσαλονίκη, 09 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόδωρος Καράογλου: «Με την ψήφο μας να επικυρώσουμε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ»

«Στις 25 Ιανουαρίου οι Έλληνες πολίτες θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε δυο διαφορετικούς δρόμους. Ο ένας, του λαϊκισμού και της δημαγωγίας, υπόσχεται τα πάντα στους πάντες και είναι μια νέα εκδοχή του "λεφτά υπάρχουν" που εκφράζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο άλλος είναι ο σταθερός δρόμος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος οδηγεί εκεί που ανήκει η πατρίδα μας, στην σιγουριά της Ε.Ε., της ευρωζώνης και του ευρώ» δήλωσε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην σημερινή του παρουσία στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «ο δρόμος προς τις κάλπες».
Ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πολώσει το κλίμα και να δημιουργήσει στεγανά "μνημονιακών" και "αντιμνημονιακών" δεν πείθει και δεν συγκινεί την κοινωνία, ενώ υπενθύμισε ότι η Κυβερνητική πολιτική που εφαρμόστηκε από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα, εξασφάλισε στη χώρα πολιτική σταθερότητα, παραμονή στο ευρώ, πρωτογενή πλεονάσματα και εξυγίανση δημοσιονομικών μεγεθών.
«Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όχι του ευκταίου. Με την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος βρισκόμαστε στο τέλος μιας δύσκολης εποχής. Με την ψήφο μας καλούμαστε να επικυρώσουμε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, ώστε να ξεπεράσουμε βήμα-βήμα τα προβλήματα και να προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες» κατέληξε ο κ. Καράογλου.