(Άρθρο): "Αυτοδύναμη ΝΔ, αυτοδύναμη Ελλάδα"

Άρθρο Θ. Καράογλου στο περιοδικό «Drone», που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

«Αυτοδύναμη ΝΔ, αυτοδύναμη Ελλάδα»

Στις 7 Ιουλίου, με την ψήφο μας, ενώνουμε δυνάμεις και συνδιαμορφώνουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, της προόδου και της εθνικής αξιοπρέπειας! Βάζουμε τέλος στα διχαστικά διλήμματα και τους ταξικούς διαχωρισμούς που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ενώνουμε τους Έλληνες στον κοινό σκοπό της προκοπής και ευημερίας του λαού μας.

Οι κυβερνητικές πολιτικές που εφάρμοσαν ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί του μας γύρισαν χρόνια πίσω. Η οικονομία βρίσκεται σε αδιέξοδο, η υπερφορολόγηση φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων διέλυσε τη μεσαία τάξη, την ίδια στιγμή που η ζωή μας χειροτέρεψε.

Δυστυχώς, οι αρνητικές συνέπειες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίστηκαν μόνο στην οικονομία. Επεκτάθηκαν στα εθνικά θέματα με την υπογραφή της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ σε ζητήματα ασφάλειας το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επέδειξε μια ανεξήγητη ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές.

Το βράδυ των εθνικών εκλογών αφήνουμε πίσω όσα πλήγωσαν την πατρίδα μας και κοιτάμε μπροστά με γνώμονα την αναγέννησή της. Στο πλαίσιο αυτό η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύεται για μείωση των υψηλότατων φορολογικών συντελεστών που αύξησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Προτεραιότητά μας αποτελεί, επίσης, η διαμόρφωση ενός φιλικού περιβάλλοντος για το επιχειρείν, μέσω του οποίου φιλοδοξούμε να διευκολύνουμε την προσέλκυση επενδύσεων, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Ψηλά στην ατζέντα μας βρίσκεται και το θέμα της δημόσιας τάξης, προκειμένου να έρθει ξανά η στιγμή που θα μπορούμε να κινούμαστε χωρίς φόβο στις γειτονιές μας.

Ο δρόμος είναι μακρύς και το ταξίδι γεμάτο προκλήσεις. Έχουμε σχέδιο, πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Με τη στήριξή σας, θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα!