(Άρθρο): "Για την Ελλάδα που μας αξίζει"

Άρθρο Θ. Καράογλου στην εφημερίδα του Ωραιοκάστρου «30 ημέρες»,που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

«Για την Ελλάδα που μας αξίζει»

Όταν ο ιστορικός του μέλλοντος καταγράψει τα πεπραγμένα της διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να σταθεί σε τέσσερα συγκεκριμένα ζητήματα:
-Πρώτον, ότι το 2015 εκλέχθηκαν εξαπατώντας τους Έλληνες,
-δεύτερον, ότι με την υπερφορολόγηση διέλυσαν τη μεσαία τάξη και τον ελεύθερο επαγγελματία,
-τρίτον, ότι ξεπούλησαν το όνομα, τη γλώσσα και την ιστορία της Μακεδονίας μας
-και τέταρτον ότι με τη συμπεριφορά τους ευτέλισαν τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες οδηγώντας τη χώρα σε μια θεσμική παρακμή.

Εξουσιολάγνοι ήταν και ιδεοληπτικοί χωρίς πολιτικό προσανατολισμό, οι οποίοι εξαθλίωσαν το λαό μας και κατέληξαν υπόλογοι καθώς πρόδωσαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες χιλιάδων Ελλήνων που τους πίστεψαν καλή τη πίστει.
Στις ευρωεκλογές του Μαΐου η κοινωνία μας έδειξε με την ψήφο της πως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και στις 7 Ιουλίου να στρέψουμε το βέλος της πορείας της χώρας προς το μέλλον. Για αυτό και δεν πρέπει να ξεχνούμε οτι ασκώντας το εκλογικό μας δικαίωμα καθορίζουμε την τύχη ενός ολόκληρου Έθνους. Όχι μόνο της γενιάς μας, αλλά κυρίως των παιδιών μας.

Σε λίγες ημέρες από σήμερα δίνουμε τη μεγάλη μάχη για την Ελλάδα που μας αξίζει. Για να αποκαταστήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια και να διασφαλίσουμε ότι ο ευρωπαϊκός μας προσανατολισμός θα παραμείνει ακλόνητος. Για να επιστρέψει ο σεβασμός προς τους θεσμούς, να αποφύγουμε το χάος της απλής αναλογικής, να ενώσουμε τους Έλληνες, αλλά και για να σχηματιστεί άμεσα μια ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Απέναντι στον διχαστικό λόγο και την καταστροφολογία του Αλέξη Τσίπρα ως ΝΔ θέτουμε τη δική μας ατζέντα μιλώντας θετικά.

Οραματιζόμαστε μια Ελλάδα με αυτάρκεια, ισχύ, αξιοκρατία, αποτελεσματικότητα, εξωστρέφεια, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και θα αποπνέει σεβασμό μακριά από το λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Με πολίτες δημιουργικούς και ενημερωμένους. Με μια κοινωνία που θα αισθάνεται ασφαλής στο σπίτι και τη γειτονιά της. Με παιδεία που θα επενδύει στην αριστεία. Με οικονομία που θα προσελκύει επενδύσεις. Με πρόνοια για τις ασθενέστερες τάξεις και με τη νέα γενιά αποφασισμένη να δημιουργήσει και να μεγαλουργήσει στην πατρογονική γη.

Ο δρόμος της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού είναι ο μόνος ικανός να μας οδηγήσει στο ξέφωτο της πραγματικής ελπίδας. Διότι η Ελλάδα που μας αξίζει δεν είναι ουτοπία αλλά επιτεύξιμος στόχος.

Απευθύνομαι, λοιπόν, σε όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας σας να συμμετέχετε στις εθνικές εκλογές και δεσμευόμενος πως η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

Μαζί μπορούμε να πάμε την πατρίδα μας μπροστά.
Μαζί μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα.
Μαζί μπορούμε να δώσουμε οξυγόνο στη δημοκρατία μας.