(Άρθρο): "Νίκη όλων των Ελλήνων η νίκη της ΝΔ"

Άρθρο Θ. Καράογλου στην ιστοσελίδα «Thestival.gr» που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2019

«Νίκη όλων των Ελλήνων η νίκη της ΝΔ»

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι πλέον ξεκάθαρο, σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, πως σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση δίνουμε μια αποφασιστική μάχη για να αποκτήσει και πάλι η Ελλάδα καθαρό ορίζοντα.

Μετά από δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης βρισκόμαστε ενώπιον ενός κρίσιμου σημείου καμπής, καθώς καθίσταται απολύτως σαφές πως εάν θέλουμε να βγούμε στο ξέφωτο της πραγματικής ελπίδας η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, ασφάλεια, επενδύσεις και καλές θέσεις εργασίας. Στοιχεία τα οποία μόνο μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να εγγυηθεί.

Πρωταγωνίστρια στον πολιτικό βίο της χώρας στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, η μεγάλη μας παράταξη παραμένει πιστή στις αρχές και τις αξίες της. Έχοντας βαθιές ρίζες στην κοινωνία υπηρετεί με συνέπεια το εθνικό συμφέρον, αποτελώντας εγγυήτρια της ευρωπαϊκής πορείας του ελληνισμού.

Στον ίδιο δρόμο της υπευθυνότητας βαδίζει και τώρα, κάτι που αναγνωρίζεται από το σύνολο του ελληνικού λαού, όπως αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Με ρεαλιστικό σχέδιο, νηφάλια φωνή και θετικό πολιτικό λόγο καταθέτουμε μια σειρά προτάσεων για να βγούμε ενωμένοι ως Έθνος από τη βαθιά κρίση που μας επέβαλλε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υποσχόμαστε πολλά, αλλά δεσμευόμαστε για λίγα και υλοποιήσιμα. Δεν επενδύουμε σε ψευτοδιλήμματα, αλλά μιλούμε για το πώς θα απελευθερώσουμε τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας ώστε να παράξουν πλούτο.

Δεν βασιζόμαστε στην υπερφορολόγηση για να πετύχουμε υπερπλεονάσματα, αλλά προτείνουμε συγκεκριμένα μέτρα στήριξης και ενθάρρυνσης της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Στόχος μας είναι η πατρίδα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της. Να δούμε τους συμπατριώτες μας να δημιουργούν ευκαιρίες, να αυξάνουν το εισόδημά τους, να χαμογελούν και να ανακτούν -επιτέλους- την ατομική και εθνική τους αυτοπεποίθηση.

Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται σταθερότητα και όχι άλλα πειράματα. Έχει ανάγκη από καθαρές λύσεις και όχι από νέες περιπέτειες. Για αυτό ζητούμε από τους συμπατριώτες μας να γεμίσουν τις κάλπες με ψηφοδέλτια της ΝΔ και αφού συνδιαμορφώσουμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία να προχωρήσουμε μαζί στις αναγκαίες τομές για να κάνουμε το πολυπόθητο άλμα προς τα εμπρός.

Διαχρονικά η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ταυτίζει το έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της. Το ίδιο θα πράξει και τώρα, γιατί οι Έλληνες είμαστε εργατικοί, φιλότιμοι, υπερήφανοι, που αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον σε μια καλύτερη Ελλάδα. Στις 7 Ιουλίου η ελπίδα γίνεται πραγματικότητα, στις 8 Ιουλίου η νίκη της ΝΔ θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων.