(Άρθρο): "Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για τα παιδιά μας"

Άρθρο Θ. Καράογλου στην ιστοσελίδα «Grtimes.gr» που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για τα παιδιά μας»

Έχοντας μετατρέψει τη Βουλή σε... εφημερεύον φαρμακείο, για να περάσουν (ν)τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και να κάνουν τις τελευταίες... εξυπηρετήσεις, Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ κλείνουν τον κυβερνητικό τους βίο όπως ακριβώς τον ξεκίνησαν. Συμπεριφερόμενοι, δηλαδή, ως ευκαιριακοί διαχειριστές της εξουσίας.

Όσα τραγελαφικά ζούμε τα τελευταία 24ωρα στη Βουλή είναι ένας πρωτοφανής ρουσφετολογικός προεκλογικός πολιτικαντισμός ο οποίος αποδεικνύει ότι αφενός ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να υποτιμά την κρίση του ελληνικού λαού και αφετέρου ότι δεν έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με την ψήφο τους οι Έλληνες του έδειξαν πως δεν αποδέχονται τον εμπαιγμό. Πως «δεν τους έχει», όπως θα έλεγε και ο Παύλος Πολάκης, αλλά επιζητούν μια καλύτερη πατρίδα ίσον ευκαιριών για όλους.

Η Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε στη Νέα Δημοκρατία δεν κάνει διακρίσεις. Δεν χωρίζει τους Έλληνες σε «δικούς μας» και «δικούς τους», ούτε βασίζεται στο διχαστικό δίλημμα «τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». Αντίθετα έχει στην προμετωπίδα της το «όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα».

Μονάχα εφόσον προχωρήσουμε ενωμένοι ως Έθνος το μέλλον μας θα είναι λαμπρό. Για αυτό και από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτάσσει συνεχώς τον θετικό πολιτικό λόγο.

Εθνική μας υποχρέωση, ως αυριανή κυβέρνηση, είναι να σβήσουμε τις διαχωριστικές γραμμές που «τράβηξε» ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία. Να ενώσουμε τους Έλληνες, να προτάξουμε το συλλογικό καλό. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς! Και τους χρειαζόμαστε όλους, διότι τα επόμενα χρόνια η πατρίδα μας επιβάλλεται να κάνει άλματα μπροστά. Παραθέτω μονάχα το εξής στοιχείο: Τη διετία 2012-2014 η Ελλάδα «σκαρφάλωσε» 40 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας. Από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα υποχώρησε 20 θέσεις στη διεθνή κατάταξη.

Στις 7 Ιουλίου, λοιπόν, δεν ψηφίζουμε μόνο για τους εαυτούς μας. Ψηφίζουμε, πρωτίστως, για τα παιδιά μας! Για να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν σε μια Ελλάδα που παράγει, δημιουργεί, αναπτύσσεται και προοδεύει.

Ζητούμε ισχυρή λαϊκή εντολή για να εφαρμόσουμε τίμια και καθαρά το πρόγραμμά μας, μέσω του οποίου φιλοδοξούμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Με σεβασμό στους θεσμούς, τις αξίες και τα κοινά ιδανικά που μας ενώνουν θα αγωνιστούμε για να απελευθερώσουμε τις πραγματικές δυνατότητες του Έλληνα. Για λιγότερη φορολογία και περισσότερη ασφάλεια. Για πραγματικό κράτος πρόνοιας και εθνική αξιοπρέπεια. Χωρίς «θα», αυταπάτες και ψέματα!

Η νίκη της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές ισοδυναμεί με νίκη του ρεαλισμού έναντι στον άκρατο λαϊκισμό, την οπισθοδρόμηση, τον εθνικό διχασμό, την αυθάδεια και την αλαζονεία.

Θα είναι η έμπρακτη απόδειξη πως στις 8 Ιουλίου γυρίζουμε σελίδα! Αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα!

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο για τον ΣΥΡΙΖΑ...
Η στάση που κρατά ένα κόμμα και ένας πολιτικός αρχηγός απέναντι στην ήττα δεν δείχνει μόνο το ήθος του ανδρός ή του πολιτικού φορέα. Δείχνει τον βαθμό αντίληψης και την ικανότητα τους να εξηγήσουν τι έφταιξε για το εκλογικό αποτέλεσμα...