(Άρθρο): "Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ"

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Δημοκρατία" τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 με τίτλο "Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ"

"Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ"

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί βάσει οργανωμένου σχεδίου! Καθοδηγούμενος από μια εκδικητική μανία προς τα εθνικά μας ιδεώδη, «εργάζεται» συστηματικά προκειμένου να μετατρέψει την Ελλάδα σε έναν τόπο απάτριδων. Για αυτό και την ώρα της κάλπης, που πλησιάζει, θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Μαζί με τον κυβερνητικό εταίρο, τους ΑΝΕΛ, διαλύουν έναν προς έναν τους πυλώνες της εθνικής μας ταυτότητας. Επιχειρούν να μας πείσουν ότι το να μιλάς σήμερα για την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια είναι αναχρονιστικό, ακροδεξιό και οπισθοδρομικό. Με την καλοστημένη προπαγάνδα τους ευνουχίζουν την κοινωνία, εξασθενούν τους συνεκτικούς μας δεσμούς, χλευάζουν και απαξιώνουν αρχές-αξίες-ιδανικά, οδηγώντας μας σε μια ιδεολογική υποδούλωση.
Και μόλις κάποιος τολμήσει να αρθρώσει δημόσια αντίθετη άποψη, παραθέτοντας σειρά επιχειρημάτων, σπεύδουν άρον-άρον να του κολλήσουν την ταμπέλα του «φασίστα»! Αυτή είναι η δημοκρατία τους...

Όπως και αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουν να εγκαθιδρύσουν. Μια λαϊκή δημοκρατία όπου θα κυριαρχεί το πρωτόγονο κοινωνικό μίσος, η παρακμή και ο ψευτοπροοδευτισμός μιας θολής κουλτούρας του μπάχαλου, της ανορθοδοξίας και της άρνησης.

Τους ακούμε, για παράδειγμα, να αναγνωρίζουν την ύπαρξη «Βόρειας Μακεδονίας», όμως δεν δέχονται τη Βόρεια Ήπειρο. Ο Ρουβίκωνας έχει το ελεύθερο να καταστρέφει και να καταλαμβάνει χώρους στα πανεπιστήμια γιατί κάνει... ακτιβισμό! Οι ιδεοληπτικές τους εμμονές αγκαλιάζουν επιλεκτικά συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, αδιαφορώντας απέναντι στο κλάμα της μάνας του Κατσίφα. Μετατρέπουν ανερυθρίαστα την πατρίδα μας σε «αποθήκη ψυχών» πριμοδοτώντας τη μιζέρια. Εφαρμόζουν ένα μακιαβελικό σχέδιο, ώστε να αποδομήσουν κάθε γραμμή εθνικής άμυνας και κάθε ίχνος ελληνικής συνείδησης.

Κάπου εδώ πρέπει να μπει ένα τέλος!

Όσοι δεν θέλουν τα παιδιά τους να ζήσουν σε αυτήν τη «νέα» Ελλάδα, ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι η αντίσταση. Όχι με ακραίες αντιδράσεις, όπως των πρώην «αγανακτισμένων» της τριετίας 2012-2015 που έγιναν «βολεμένοι», αλλά με επιχειρήματα, αυτοκριτική και αποφασιστικότητα να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να εργαστούμε σκληρά για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της προόδου και των επενδύσεων.

Είναι εθνική μας υποχρέωση να κλείσουμε τα αυτιά στον λαϊκισμό και στους «αχθοφόρους» ξένων συμφερόντων που εφαρμόζουν ένα σχέδιο εκποίησης των συνεκτικών στοιχείων του ελληνισμού.

Προσωπικά πιστεύω πως όταν ένα Έθνος χάνει την πίστη στον εαυτό του, χάνει την ψυχή του. Το καλύτερο αύριο οικοδομείται μονάχα εάν αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ηθική και πνευματική κρίση. Εάν αλλάξουμε τον εαυτό μας, για να αλλάξουμε την κοινωνία και τη χώρα. Εάν σεβαστούμε την ιστορία, τη γλώσσα, την παιδείας μας. Ανακτώντας την εθνική μας αξιοπρέπεια θα ανακτήσουμε και την οικονομική.

Αυτή πρέπει να είναι η δική μας γραμμή εθνικής άμυνας. Όσο χάνουμε την αποφασιστικότητα και την πίστη στα ιδεώδη μας, θα ευθυνόμαστε για το «θάνατο» της Ελλάδας που μας κληροδότησαν οι γονείς μας. Και τότε θα είμαστε υπόλογοι στις επόμενες γενιές!