(Άρθρο): Η ώρα της ευθύνης πλησιάζει

Άρθρο του Θ. Καράογλου στην εφημερίδα "Karfitsa" που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 08 Ιουλίου 2017

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ»

Έχοντας κλείσει ήδη 29 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όλοι γνωρίζετε πως όταν προεκλογικά οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος κραύγαζαν «ή εμείς ή αυτοί», μιλούσαν μεταξύ τους δείχνοντας εσάς...

Κάθε λέξη τους και ένα ψέμα, κάθε υπόσχεση και μια αυταπάτη!

Μεγαλύτερη απόδειξη από τη δημόσια ομολογία Χουλιαράκη πως στην Κυβέρνηση γνώριζαν όταν υπερψήφιζαν το βαρύ πακέτο μέτρων με το πρόσχημα ότι δήθεν θα πάρουν «καθαρή λύση» για το χρέος, ότι ακολουθούν περικοπές στις συντάξεις και στο αφορολόγητο, δεν υπάρχει.

Και να ήταν μόνο αυτή...

Επί σχεδόν δυόμιση χρόνια εφευρίσκουν αντιφατικά επιχειρήματα μόνο και μόνο για να υπερασπιστούν οφίτσια και καρέκλες.

Η δήθεν «περήφανη» διαπραγμάτευση αποδείχθηκε ταπεινωτική για τους Έλληνες, οι οποίοι χρειάζεται να εργάζονται κατά μέσο όρο 203 ημέρες το χρόνο προκειμένου να μπορέσουν να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος.

Εδώ φτάσαμε στο σημείο:
-Υπουργός να συνομιλεί με καταδικασμένο ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών και το Μέγαρο Μαξίμου να τον καλύπτει, θεωρώντας το ως κάτι φυσιολογικό
-Η Κυβέρνηση που μέχρι πρότινος έκλεινε το μάτι στους συμβασιούχους να κατηγορεί υποκριτικά τη Νέα Δημοκρατία για το τεράστιο πρόβλημα με τα σκουπίδια
-Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης να μετατρέπεται σε άντρο ανομίας όπως αποκάλυψε η Karfitsa και τον αρμόδιο Υπουργό να επιρρίπτει ευθύνες στους φοιτητές και την Πρυτανεία γιατί, όπως ισχυρίστηκε, το φοιτητικό κίνημα δεν είναι αρκετά «ρωμαλέο» να απομακρύνει μόνο του τους εμπόρους ναρκωτικών, λες και τα ΑΕΙ είναι αυτοδιαχειριζόμενα στέκια.
Απ΄ τα παραπάνω καθίσταται απόλυτα σαφές ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε αποσύνθεση. Ακολουθεί μια ξεκάθαρη πορεία φθοράς χωρίς επιστροφή. Την αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις, το φωνάζει η κοινωνία, το επιβεβαιώνουν όσοι εγκαταλείπουν το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ αποκηρύσσοντας την πολιτική Τσίπρα.

Πλησιάζει, λοιπόν, η ώρα της ευθύνης για τη Νέα Δημοκρατία!

Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πετύχουμε, με σχέδιο, σκληρή δουλειά και «όπλο» τις δυνάμεις τις δικές μας, αλλά και της πατρίδας μας.

Το κυβερνητικό μας πρόγραμμα προβλέπει:
1) αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στις αγορές,
2) βελτίωση της ρευστότητας στην οικονομία,
3)εμπροσθοβαρή εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων,
4) αλλαγή του μείγματος της δημοσιονομικής πολιτικής με μείωση φόρων
5) μεσοπρόθεσμα πρωτογενή πλεονάσματα στο 2% του ΑΕΠ και όχι στο 3,5% του ΑΕΠ που αποδέχθηκε η σημερινή Κυβέρνηση.

Στόχος μας είναι δουλειές και ίσες ευκαιρίες για όλους. Έξυπνες ιδέες που θα φέρνουν επενδύσεις. Μα πάνω απ΄όλα να πούμε την αλήθεια στους Έλληνες. Διότι στην Ελλάδα ήρθε η ώρα να ψηφίσουμε με βάση τη συνείδηση και όχι το ατομικό συμφέρον.