Επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θ. Καράογλου στην Αραβησσό Πέλλας

Θεσσαλονίκη, 27 Ιουλίου 2020

Δελτίο Τύπου
Επίσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θ. Καράογλου στην Αραβησσό Πέλλας

Την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 και ώρα 09.00 π.μ., ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα επισκεφθεί την Αραβησσό Πέλλας.
Μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ Παγίων, κ. Αθανάσιο Τζακόπουλο και τον Δήμαρχο Πέλλας, κ. Γρηγόριο Στάμκο, θα μεταβεί στο χώρο όπου πραγματοποιείται η υδρομάστευση του νερού, που μέσω αγωγών διανύει απόσταση 56 χιλιομέτρων έως ότου καταλήξει στο αντλιοστάσιο του Δενδροποτάμου και από εκεί μοιραστεί στα αντλιοστάσια της Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας τις ανάγκες υδροδότησης της πόλης.
Ακολούθως, στις 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο των Γιαννιτσών, όπου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ Παγίων και τον Δήμαρχο Πέλλας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) θα συζητήσει τρόπους ανάδειξης και αναβάθμισης της Αραβησσού, στο πλαίσιο μιας ανταποδοτικότητας που θα ωφελήσει την ευρύτερη περιοχή.
Αναφερόμενος στην αυριανή επίσκεψη, ο κ. Καράογλου σημειώνει ότι "το νερό είναι πηγή ζωής! Επισκεπτόμενος την Αραβησσό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ευρύτερη περιοχή που υδροδοτεί τη Θεσσαλονίκη περίπου 45 χρόνια και να καταδείξω στους Θεσσαλονικείς τη σημασία και την προσφορά της".